Lav selv påskeæg af marmeladeglas

Denne artikel er sponsoreret

Påskeæg af den hjemmelavet slags, skal det altid være af æg? Nej da! Her ser du, hvordan du kan forvandle et marmeladeglas til et påskeæg.

Det er en stor trend blandt bloggere at lime små dyr i plastik på marmeladeglas, bruge dem som knopper på en kommode eller som magneter på køleskabet. Dyrene kan købes i alle legetøjsbutikker. Du må hellere købe dyrene – og ikke uden varsel snuppe fra kassen på børneværelset… Med mindre du er modigere end jeg! Jeg har set billige plastik dyr i Søstrene Grene.

Ideen med at lave sit eget påskeæg, som er et marmeladeglas, du kan fylde med påskelækkerier, er super fin! Der er anvendt (påske)harer, men andre dyr som kylling, får/lam og kanin synes jeg også vil emme af påske.

Påskepynt marmeladeglas
Første skridt er at spise en masse marmelade… Herefter indkøb af dyr i plastik og en superlim.

påskepynt
Jeg vil helt sikkert købe spraymaling. Har ikke tiltro til, at jeg med pensel og maling kan lave et ikke “klumpet” resultat. Men du kan snildt være mindre rystende på hænderne end jeg!

påskepynt
Hvor sejt er det lige: Indholdet af glasset matcher farven på låget! Tænker nu, at børn vil blive glad for hvad som helst i glasset! Det behøver heller ikke at kunne spises. Du kan finde meget småt legetøj, som også vil gøre lykke!

God fornøjelse!

Kilde: Denne engelske blog toriejayne.blogspot.co.uk

2017-06-17T04:42:31+00:00

Leave A Comment