Lav strudsen – og få fornyet energi!

Denne artikel er sponsoreret

For et par år siden var der meget omtale af “Power Nap” – en lille hurtig lur på max 15 minutter – midt på dagen. Flere arbejdspladser indførte det. Der blev givet grønt lys for, at medarbejderne kunne snuppe en hurtig lur midt på dagen for ikke at gå “flad” for tidligt (dvs. før fyraften…).

strudsehue

En Power Nap giver efter sigende helt fantastisk energi, hvorimod hvis du sover længere tid end 15 minutter, så bliver du uproduktiv og bare mere træt!

Jeg synes, at Power Nap er sagen. Nu kan jeg også sagtens, for jeg går hjemme på barsel, men på job vil det være fantastisk lige at kunne blunde oven på frokosten, for så at få fornyet energi til at rykke resten af dagen! Desværre tror jeg ikke, at Power Nap har vundet udbredelse i Danmark. Men jeg kan tage fejl?

strudsehue

Lav strudsen…
En lang snak, for det jeg egentlig vil vise dig er den her “strudsehue”, som jeg helt tilfældigt faldt over online. Hold nu op! Jeg grinede højlydt, da jeg så den. Den er ideel til “Power Naps” – dvs. når du lige har brug for at trække dig tilbage et øjeblik. I et offentligt rum eller et rum med megen støj.

Strudsehuen fås til både børn og voksne. Isolerer godt om ørerne, og så er der huller, hvori du kan lægge dine hænder (?)

Gad vide, om der er noget salg i den?! Sjov er den i hvert fald at se på. Vel også meget rar at have på. Eller? Jeg kan da da nemt se det positive i lige “at lave strudsen” fra tid til anden. Det kunne nemt friste mig! Men lige frem at tage strudsehuen på… Njaaa…!

Billedkilde og mulighed for køb: www.ostrichpillow.com
Læs her på WikiHow hvordan du “power napper”!

strudsehue

strudsehue

strudsehue- Kopi

strudsehue

strudsehue

strudsehue
Strudsehuen fås også til junior

2017-06-17T04:41:44+00:00

Leave A Comment