Legehjul.dk: App med forslag, video og forklaring af lege til børn

Denne artikel er sponsoreret

Jeg har det med lege som med aftensmad: Jeg kan omkring tre på rygraden, og det er altid de samme tre retter eller lege, som jeg “disker op” med. Men nu har jeg fundet hjælp med Legehjul.dk.

Legehjul er en app til både itunes og android, og den består af forskellige gode lege inddelt i to aldersgrupper.

app lege legehjul

Hvad skal vi lege?
Du kan vælge at dreje hjulet og lade tilfældighederne råde mht. hvilken leg, som I skal lege. Eller du kan gå til en liste over lege, og så udvælge en bestemt leg.

video legehjul

Se og forstå
Hver leg er forklaret ved hjælp af video. En speaker (en god herrestemme – rar at lytte til) fortæller om legen samtidig med, at du ser børn reelt lege legen. Det er en forklaring, der er til at forstå for dovne læsere og børn og voksne, der bare afkoder bedst ved visuelt at se, hvordan tingene skal gøres!

leg video

lege legehjul

Fair pris
Jeg har lige downloadet app’en til 25 kr. Jeg plejer liiige at tænke en ekstra gang, når en app koster mere end 7 kr. Men 25 kr. synes jeg er helt OK for en danskproduceret app. Der er optaget video af hver eneste leg, og jeg ved personligt, hvor meget tid det tager at samle børn, der skal filmes, redigere video osv. Jeg synes prisen er fair, og jeg håber og tror, at vi får megen glæde af app’en ved kommende besøg af venner, legegrupper, fødselsdagsgæster, familiesammenkomster etc. Nu kan jeg i hvert fald ryste mere end tre lege ud af ærmet (af telefonen!).

Hvis dit barns skole abonnerer på Legehjul.dk kan du få adgang vi Uni-login.

Læs mere på www.legehjul.dk

lege app

2017-06-17T04:41:09+00:00

Leave A Comment