Lektietid: Rygvenlige stole til små bogorme

Denne artikel er sponsoreret

[ad]

Så er sommerferien slut og alle ungerne er begyndt i skole igen. Det er hårdt arbejde at sidde stille så mange timer når man har vænnet sig til at rende rundt og lege med vandballoner og hoppe 10 – 20 – 30 i det danske sommervand. Ikke nok med at skolen kræver mange stillesiddende timer, så kræver de (vi) også at børnene benytter en del tid derhjemme med lektielæsning. Det er derfor vigtigt, at de har noget ordentligt at sidde på og skrive ved. Vi kan sikkert alle huske de hårde træstole i skolen der lage op til trætte øjne, dårlige rygge og flere hullede strømpebukser. Vi kan ikke bestemme, hvad vores unger skal sidde på i skolen, men det kan vi heldigvis hjemme. Jeg har fundet nogle forslag til stole, der passer de små nye skolebørn.

Stolen her er en ergonomisk model. Den har sjove og flotte farver. Ergo Kid er en af de dyrere modeller, men så holder den også mange år og du undgår skæve rygge og dårlige holdninger. Pris max: 2250 kr. Køb den på Ergoforma.dk.

Kontorstolen fra ILVA kan justeres i højden, og er derfor god til børn i voksealderen. Stolen fås også i hvidt og sort læder. Pris: 599. Køb den på ILVA.dk

Jellyfish stolen i Lycra er designet af Rudgar Andersson og er skabt til at forbedre blodcirkulationen og afspænde kroppens led. Trods det sjove udseende er stolen god til lektielæsning. Stolen fås i et væld af farver på ILVA.dk. Pris: 449 – 499 kr.

Denne Verner Panton børnestol er skabt i bløde former der er god til børnenes rygge. Stolen er en mindre model af en voksenstol. Pris: 1350 kr. Køb den på Casanovafurniture.dk.

2017-06-17T04:49:45+00:00

One Comment

  1. Søren Hansen 1. januar 2015 at 06:56 - Reply

    Jeg vil nok aldrig forstå hvorfor man ikke prioriterer kontorstole som en del af komforten og indlæringsevnen, specielt nu hvor det videnskabeligt er bevist at børn der sidder godt både koncentrere sig bedre men også får mere ud af undervisningen.

    VH

    Verner
    dankontorstole.dk

Leave A Comment