Lider dit barn af astma, allergier eller andre luftvejs gener? Så læs her!

Denne artikel er sponsoreret

Døjer dit barn med sygdom? Det kunne muligvis skyldes dårligt indeklima. En renere luft i hjemmet, vil kunne være med til at forebygge dit barns helbredsproblemer.

Med dårligt indeklima kan dit barn lide af følgende symptomer: Hovedpine, træthed, manglende koncentration og ydeevne. Det vil være en god idé at komme problemet i forkøbet, ved enten at lufte ud flere gange om dagen eller ved køb af en Airocide Luftrenser.

Fjerner skadelige partikler i hjemmet

Airocide som er en ny luftrenser på det danske marked, der renser luften i hjemmet, og gør indeklimaet sundere for dig og familie. Med en NASA udviklet “bioconversion” teknologi, renser Airocide renser luften i rummet for bakterier, støvpartikler, mikroorganismer, biologiske gasser og omdanner de skadelige partikler til harmløs vanddamp. Denne unikke rensningsmetode gør at den u filtrede luft, bliver renset med 99,99% efter blot en enkelt passage. Et af de største problemer er VOC (flygtige organiske forbindelser) i hjemmet, da største delen af det inventar og legetøj, der er i hjemmet afgiver VOC. VOC kan påvirke øjen- og bihuleirritationer og kan give dit barn hovedpine, manglende koncentration, træthed og formindsket ydeevne. Airocide fjerner VOC partikler i rummet, og er med til at dit barn ikke får overstående problemer.

Mange faktorer er med til at dit barn bliver syg. Børnehaven, vuggestuen og skolen er muligvis de største faktorer til børnesygdom. Airocide fjerner bakterier og partikler i hjemmet, som er med til at smitte andre i husstanden.

Astma og vejrtrækningsproblemer er et udbredt problem, specielt astma er et problem for mange børn. Det er vigtigt at få gjort noget ved problemet tidligt, for jo ældre barnet bliver, jo større er sandsynligheden astma bliver kronisk. Airocide fjerner de partikler som giver astmaanfald og forebygger problemet så det ikke bliver kronisk. 

Skærmbillede 2017-10-13 kl. 11.22.54

Unikt design og let at installere

Med Airocides unikke design og ikoniske linjer er maskinen designet til at pynte de fleste hjem. Airocide er let at installere. Det eneste du skal gøre er at sætte den til stikkontakten og tænde for den. Pga. Airocides fleksibilitet kan du flytte maskinen fra rum til rum, og derfor selv vælge hvilket rum maskinen skal rense i. For at få optimal ydeevne, anbefales det at rummet maks. er 30 m2. Det kunne f.eks. være i børneværelset eller dit soveværelse. Airocide har to niveauer, ”høj” og ”lav”. Forskellen på de to niveauer, er mængden af luft Airocide behandler. Herudover har Airocide en ”auto” funktion, som med hjælp af en lyssensor selv regulere til ”høj” om dagen og ”lav” om aftenen.  Lydniveauet på ”høj” er på ca. 41 dB og på ”lav” er lydniveauet på ca. 28 dB. 

Reaktionskammer

Airocide reaktionskammer kommer med en NASA udviklet, PCO-katalysator teknologi som går ind og nedbryder alle former for luftbårne bakterier og partikler i hjemmet under 2,5 PM(Partikelmasse/størrelse). Herudover er reaktionskammeret udstyret med et hospitals godkendt HEPA-filter, som fjerner alle bakterier og partikler over 2,5 PM, som f.eks. støvpartikler. Pga. Airocides ”bioconversion” teknologi fjerner maskinen alle bakterier og partikler på molekylært niveau uanset størrelse, og omdanner det til harmløs damp.

Reaktionskammeret skal udskiftes ca. én gang om året, for at få optimal ydeevne gennem hele levetiden på produktet. Airocide vil selv signalere når reaktionskammeret skal udskiftes. Ellers skal maskinen kun rengøres med en opvredet klud.

Til Airocide kan der tilkøbes et vægbeslag, så maskinen kan hænges op på vægen. Det anbefales at Airocide hænges på i ca. 1,5 meters højde, for at få det bedst mulige resultat.

Med købet af Airocide medfølger der en attraktiv prøveperiode. Hvis Airocide ikke lever op til dine forventninger kan du få dine penge tilbage indenfor 60 dage.

Ønsker du et sundere indeklima for dig og din familie, så er Airocide produktet for dig. Hvis du vil se nærmere på luftrenseren Airocide kan du med fordel besøge følgende hjemmesider:

https://www.whiteaway.com/hus-have/energi-klima/luftrenser/product/airocide-aps-200-2-5-pm/

https://www.skousen.dk/hus-have/energi-og-klima/luftrenser-luftbefugter/product/airocide-aps-200-2-5-pm/

https://www.lavpriskoekken.dk/hus-have/energi-klima/luftrensere/airocide-aps-200-2-5-pm/

 

2017-10-13T07:00:42+00:00

Leave A Comment