Et liv med styr på børnene…

Denne artikel er sponsoreret

At vores børn er det vigtigste for os, kommer nok ikke som en overraskelse for nogen. Selvom det til tider kan være både udfordrende og trættende at være forælder, så findes der alligevel ikke nogen større kærlighed end den, vi har til vores børn. Til gengæld var det nok de færreste, der var helt klar over, hvor meget planlægning det egentligt kræver, når du har børn. Med en kalender undgår du, at det føles som et udmattende fuldtidsjob at være forælder.

Som forælder kan du sikkert nikke genkendende til, hvordan det nogle gange kan være svært at have et overblik over, hvornår der skal hentes og bringes – og af hvem. Men du behøver ikke været uddannet i strategi for at have styr på familien. Når du noterer alle ugens mange aktiviteter, kan du helt tjek på, hvornår den mindste skal til fodbold, bilen til syn og manden til tandlæge. Med en kalender får du derfor også mere overskud til familien, da du ikke skal bruge al tiden på planlægning af den. I en kalender kan du naturligvis også minde dig selv om vigtige fødselsdage og arrangementer, ligesom du heller ikke må glemme, hvornår daginstitutionen og skolen holder ferielukket. Kalenderen gør hverdagen nemmere for hele familien, så I slipper for misforståelser og oversete aftaler.

… og børn der har styr på livet!

Midt i vasketøj og madpakkesmøring skal man som forælder nogle gange holde tungen lige i munden for at skelne mellem mandag, tirsdag og torsdag, der ellers blot synes som dage i enhver lang uge. Hverdagen går stærkt, men med en kalender får I hverdagen lidt ned i tempo.  Eksempelvis gør en familiekalender det nemt for hele familien at holde øje med, hvad den enkelte skal i dag, i morgen og i weekenden. Familiekalenderen er større end almindelige kalendere og kan med fordel hænge på væggen i køkkenet, hvor familien alligevel samles til aftensmad.

Når dine børn bliver større, kan de også have glæde af at have deres egen kalender. Der følger nemlig et naturligt ansvar med det at blive ældre, og de fleste børn nyder faktisk også have styr på deres egne aktiviteter. Det giver nemlig en følelse af selvtilfredshed hos børn, når de er klar over, hvad de skal nå, og med en kalender til børn, kan de øve sig i at have overblik og holde aftaler. Klik her, og find en kalender, der passer til jeres families ønsker og behov.

2017-10-31T06:41:06+00:00

Leave A Comment