Madkasser til skolebarnet

Denne artikel er sponsoreret

Min store dreng er begyndt i Mini SFO, og efter sommerferien står den på skole. Synes tiden går alt for stærkt lige nu. Det betyder at han skal have en skoletaske, penalhus og så også lidt nyt at komme i tasken, og det er det jeg vil fortælle om i dag. Det hele er nyt og spændende, og han glæder sig vildt til at starte, og jeg glæder mig vildt til at følge ham i hans udvikling. Et helt nyt kapitel.

Vi går meget op i sund, økologisk og varieret mad hjemme hos os – og det gælder selvfølgelig også madpakken. Han er nu en stor dreng som skal klare sin frokost selv, og han skal have mad med til flere spisepauser samt til frugt i løbet af dagen. Og her vil jeg komme med en anbefaling. Jeg er nemlig ret glad for madkasserne fra Sistema. De fås i et væld af størrelser, med rum, bøtter, plads til madder, snacks osv. Det er super smart, at det hele kan samles et sted, og de forskellige små rum og bøtter gør maden overskueligt for ham – ellers får han ikke spist nok.

Jeg skal i hvertfald ud at have investeret i en af de helt store madkasser til ham – når man er skoledreng, skal der jo meget energi til hjernen og det samme gør sig gældende hvis man skal spille fodbold med vennerne 😉

Jeg har også kigget på de cool madkasser fra Yumbox – de er også smarte.

Nu er tippet i hverfald givet videre.

2018-05-31T23:15:52+00:00

Leave A Comment