3 magnettavler til børneværelset

Denne artikel er sponsoreret

Jeg havde en opslagstavle af… en slags hessian, på en mfd-plade tror jeg det var, da jeg var barn. Med farverige opslagsnåle. De der nåle; det er ikke noget, vi arbejder med på nutidens børneværelser. Her kører vi sikre magnettavler med ikke alt for små børn til små magneter!

Magnettavler er naturligvis også geniale i køkkenet, på hjemmekontoret eller i stuen. Hvor nu det giver mening med opslag af sedler, ting man skal huske, invitationer etc.

Magnettavle med akrylbokse
Magnettavle i hvid metal og tilhørende akrylbokse i neonfarver og magneter. Magnettavlen har plads til småting, kuglepenne, mønter, nøgler og meget mere. Øverst er der 8 små knager til at hænge noget på, og der er også en mindre hylde på tavlen – både nederst og i toppen. Boksene er med magneter og kan derfor sidde på alle magnetiske flader.

magnettavle
Set hos Fenomen.dk til 700 kr. Fås også i sort.

magnettavle

Bokse med magneter
Akrylboksene kan også købes alene. Til brug på køleskab eller lign. To bokse inkl. 4 pink magneter koster 299 kr. hos Fenomen.dk

magnetboks

Sebra magnettavler
Sebra laver magnettavler i to forskellige størrelser og i flere forskellige farver. Tavlerne kommer med skruer, rawplugs og magneter. Lige til at hænge op!

magnettavle

magnettavle
Pris: 199,75 – 249,75 kr. med fri fragt hos Smartkids.dk

IKEA magnettavle
Kan hænges vandret eller lodret, og fås i hvid eller sølvfarvet.

Magnettavle
Pris: 79 kr. hos IKEA

2017-06-17T04:42:40+00:00

Leave A Comment