Ny serie på Disney Junior: Miles fra Morgendagen (til snigpremiere i Falkoner Bio)

Denne artikel er sponsoreret

Der dukker snart en ny serie op på TV-kanalen Disney Junior som hedder “Miles fra Morgendagen”. Via JuniorBusiness.dk var jeg blevet inviteret til seriepremieren i Falkoner Bio, hvor de to første afsnit af serien ville blive vist.

Blå popcorn og cupcakes til formiddagsmad
Sammen med Vitus på snart 4 år og Linea på snart 6 år drog jeg af sted mod København en regnvåd søndag morgen (d. 26. april 2015). Indbydelsen havde lovet blå popcorn, noget der i den grad havde fået mine børn til at glæde sig til turen.

IMG_1367Og skuffede blev de heller ikke, da vi ankom til Falkoner Bio og lige til venstre for indgangen så … de blå popcorn! Og ikke nok med det, der var også cupcakes med blå glasur og små syltetøjsglas med grønne og blå lyspinde i. Dertil masser af drikkevarer, både forskellige sodavand, og – til dem der ikke kan li’ det (som f.eks. mine børn!) – var der heldigvis også vand og juicebrikker.

 

IMG_1397

Forestillingen skulle starte kl. 10:30, så vi gik op og satte os i loungen og i løbet af den næste halve time kom der flere og flere til. Der var sikkert flere kendte “børne-personager”, men den eneste, jeg kunne kende var Julia Lahme, og jeg tog mig i at smile til hende som var vi gamle bekendte…

IMG_1383

I børneøjne sneglede tiden sig af sted selvom der var popcorn at spise og balloner at lege med, men ENDELIG, efter at næsten alle de blå popcorn var spist, blev det tid til at gå ned i biografen. Vi fandt os et par gode pladser, og så var vi klar til at møde Miles fra Morgendagen.

Lidt om Miles fra Morgendagen
Og jeg skal lige love for at Miles fra Morgendagen var noget der fængede hos Linea og Vitus. Begge børn sad musestille i den lille time forestillingen varede, med blikket stift rettet mod biografens lærred. Vi så to afsnit, og hvert afsnit består af to små episoder på hver 11 minutter. Med de fire episoder vi så, blev vi godt introduceret til seriens univers. På et tidspunkt sad Linea med hænderne for øjnene fordi det var spændende, men ikke på noget tidspunkt så spændende, at det blev nødvendigt at søge tryghed hos mor.

IMG_1403

Miles fra Morgendagen er en dreng, der bor med sin mor, far og storesøster i et rumskib mange (lys-)år ud i fremtiden. Som andre børn har Miles et kæledyr – her er det så bare en robotstruds, der hedder Max og kan løbe superhurtigt. Familien og Max løser missioner for det galaktiske råd, et lettere forvirret væsen med to hoveder – og 6 øjne – og de kommer selvfølgelig ud for alverdens spændende, sjove og også lidt farlige oplevelser.

I vores øjne var det særlig skægt at Miles’ storesøster hedder Linea – så nu har Linea fået sig en navnesøster på Disney Junior!

Det bedste var … det hele!
Da jeg bagefter spurgte børnene, hvad der havde været det bedste, sagde de samstemmende, at det hele havde været det bedste. Efter lidt betænkningstid var det strudsen Max, der havde været det bedste – igen for dem begge to. Ingen af dem har dog lyst til at bo ude i rummet, så jeg regner med, at vil bliver boende i Køge lidt endnu – heldigvis!

Som mor vil jeg sige, at Miles fra Morgendagen ikke var helt tosset. Det var udmærkede små historier med en god blanding af spænding og sjov. Personligt kan jeg godt synes, at Disney-produktioner ind i mellem kan blive lidt sukkersøde i det, men det er der ikke noget af i Miles fra Morgendagen, og derfor kan jeg godt lide det. Så meget, at det faktisk godt kunne tænkes, at vi tænder for TV’et når der er premiere d. 2. maj 2015.

IMG_1417

Efter forestillingen blev der uddelt goodie bags som indeholdt klistermærker, Miles-plakat og noget rum-slik.

Film set og anmeldt af:

Anne Kirstine Dyrving
Læs lidt mere om Anne Kirstine og hendes egen blog voreseventyr.dk lige her

(Tak for indsatsen Anne Kirstine!)

2017-06-17T04:41:09+00:00

One Comment

  1. Popcorn Time 27. april 2015 at 07:51 - Reply

    Blå Popcorn er et hit!

Leave A Comment