“Min morgen”: Ny app hjælper børn med morgenstruktur

Denne artikel er sponsoreret

Sommerferien er netop slut, og mange børn har vænnet sig til, at morgnerne ikke har bagkant. At de ikke skal ud ad døren til et bestemt tidspunkt! Men det slutter nu. Hverdagen banker på, og mor, far og børn skal ud ad døren til et bestemt tidspunkt.

min morgen app

Den nye dansk app “Min Morgen” hjælper børn fra 4+ med at strukturere deres morgen, så de – og forældrene – får en god start på dagen. Den koster 7 kr. og kan hentes her i App Store.

Forældrene sammensætter morgenens (eller dagens) aktiviteter for barnet, og angiver tid for hver enkelt aktivitet. Nedtællingen på den enkelte aktivitet vises både grafisk og med decimaler til de lidt større børn.

Det er muligt at lægge egne billeder ind ved hver enkelt aktivitet, som barnet nemt kan genkende – de ved, hvad de skal. F.eks. et billede af, at junior spiser morgenmad.

“Vi bruger den til vores datter på 9 år. Og den virker! Hun har nu en fornemmelse for tid og gøremål, og hun nyder ikke at blive skyndt på – for hun har selv styr på morgenen nu. Også dejligt for forældrene,” fortæller Line Ebbesen.

Først Iphone så Android
1. version af app’en er udkommet til Iphone – android forventes i 2. version, hvor det også bliver muligt at oprette flere forskellige dage.

app børn

Et godt tip
Undlad at introducere denne app på selve morgenen, hvor alle har travlt med at komme ud af døren. Tag jer tid til at sætte jeres morgen op sammen i app’en, og så kan barnet teste at være selvkørende med styring af sin tid næste morgen.

Hvad synes du?
Har du kommentarer og forslag til forbedringer til denne app, så skriv dem endelig i kommentarfeltet her nederst på siden. Jeg ved, at udviklerne læser med!

[ad]
2017-06-17T04:41:25+00:00

Leave A Comment