Move it brætspil giver god motion

Denne artikel er sponsoreret

Vi er blevet beriget med et brætspil herhjemme, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele med jer. Nemlig spillet Move it. Her er ikke tale om endnu et fitnessspil til diverse konsoller. Men et brætspil, der sætter fut i hele familien. Og det er simpelthen alt for sjovt!

20140209-204320.jpg

Øvelser uden brok
Indrømmet vi er ikke de mest aktive herhjemme, når det gælder motion. Og med vi mener jeg min kæreste og jeg. For børnene går til en masse sportsaktiviteter i fritiden. Så dem kan jeg ikke klandre for at være dovne. Alligevel er spillet blevet et hit i familien. Spillet anbefales fra 8 år, men jeg synes at det fungere fint til de yngre også. Elias på 3 og Oliver på 6 år klarede udfordringerne super godt. Når det blev Elias’ tur, skal han bare lave gentagelserne færre gange end os andre. Og så længe han forsøgte at gøre det rigtigt, så aftalte, vi at den var godkendt. Oliver gjorde præcis som kortene beskrev, uden at fejle en eneste gang. Han var så sej, og der var ingen brok fra nogle af børnene selvom det ind i mellem var ret hårdt.

move it

En flodhest i aktion
Jeg selv må have været et yndigt syn. Jeg fik bl.a. en udfordring, der lød at sparke mig selv bag i 30 gange. Yes en let én tænkte jeg. Men det viste sig ikke at være så nemt igen at sparke sig selv bag i, når lårene er for tykke og bagdelen trist og flad. Så ingen guldmedalje til mig i den udfordring. Man skal samle ti guldmedaljer for at vinde spillet. Som altid gik Oliver med sejren (er det kun mig, der har et barn der bare altid vinder i spil?)

Eksperter i sundhed
Spillet er lavet i samarbejde med eksperter indenfor idræt og sundhed. Det er et sjovt og anderledes spil, der giver sved på panden og får familien op ad sofaen. Samtidig giver det anledning til mange gode grin, når store som små skal lave en øvelse. Jeg grinede meget da min søn skulle lave “gå ned i hug” for at træne lår. Til gengæld var han flad af grin da jeg skulle lave planken, som nok nærmere mindede om en vandskabt strandet hval. Jeg synes spillet er oplagt til at bryde idéen med, at vi danskere kun kan hygge foran fjernsynet med slikskålen fremme.

Spillet giver god anledning til at få lidt motion ind i en travl hverdag og blande det med kvalitetstid med familien. Og så har det en god pris på kun 145 kr lige her hos Giantdwarfs.dk, hvor du også kan finde en masse andre brætspil.

20140209-204436.jpg

Skrevet af Gæsteblogger Camilla Andersen
Læs Camillas egen blog på www.drenge-streger.dk

2017-06-17T04:41:34+00:00

Leave A Comment