Ny bog: Skattejagter til fødselsdage mm. (din redning)

Denne artikel er sponsoreret

Forleden viste jeg denne nye bog på JuniorBusiness instagram (@juniorbusinessdk) og på JuniorBusiness facebook gruppe. Den fik ret megen opmærksomhed. Sikkert fordi I er mange, som er magen til mig. Nemlig den der mor, som bare ikke er superkreativ og skidesjov – og nemt ryster de fedeste skattejagter ud ad ærmet, når det er tid til at afholde børnefødselsdag.

Derfor ELSKER jeg en hjælpende hånd, og det synes jeg faktisk, at denne bog: SKATTEJAGTER giver. Selvfølgelig vil der være mange gæve mødre og fædre, som IKKE har brug for denne bog. Men jeg har! Måske du også har?

skattejagt

Bogen giver dig ideer og nemme-at-følge instruktioner til alverdens skattejagter. Til alle aldre. Fra små børn til meget voksne. Derfor svinger sværhedsgraden naturligvis også. Fra enkle: Find en mælkebøtte, og genfind bamsen på billedet til morsekoder, rebusser og usynlig skrift…

Der er det med bøger, synes jeg, at de faktisk er svære at købe online. For jeg vil som kunde gerne lige bladre igennem den! Og det er langt fra alle net-boghandler, der giver mulighed for. Det er selvfølgelig også mange bøger at skulle bladre igennem… Men lad os lige bladre i SKATTEJAGTER sammen. Jeg bladrer med den ene hånd, filmer med den anden og supplerer med lidt tale inkl. øhh, øhh og øhh. Se med her!

Fakta om bogen
Forfatter: Katrine Skovgaard
Illustrator: Iben Klokker
Bogen er på 62 sider.
Pris fra forlag: 249,95 kr.
Udgiver: Turbine forlaget www.turbineforlaget.dk

2017-06-17T04:41:10+00:00

Leave A Comment