Nyd samvær med familien med et weekendophold

Denne artikel er sponsoreret

Man kan hurtigt blive fanget i dagligdagens trivielle rutiner, hvor børnene går i skole, arbejdet passes og familien samles omkring aftensmaden. Mange savner mere tid og samvær med familien, og derfor tæller mange ned til de forskellige ferier, der er i løbet af året. Ferierne planlægges og ses frem til, dog har I som familie endnu en mulighed for samvær og hygge. Der er nemlig også weekenderne, hvor fridagene ligger op til at tage på udflugt sammen. Et oplagt, familievenligt sted I kan tage hen sammen, er et af Dayz’s mange feriecentre.
Her er der aktiviteter og tiltag for enhver smag og mange muligheder for at skabe oplevelser sammen som familie. Desuden får I mulighed for et lille, friskt pust fra hverdagen, og ligeledes mulighed for at få lidt overskud på energikontoen igen. De attraktive weekendophold hos Dayz er beliggende i Jylland, så det kan kræve lidt planlægning og en køretur, hvis I er fra Sjælland.

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen

Trænger I til et velfortjent afbræk fra den hektiske hverdag, kan I overveje et weekendophold for hele familien. Selvom det kun kan blive til et weekendophold, vil det føles som en lille mini ferie. I har muligheden for at vælge i mellem fem feriecentre, hvor I enten kan tage hele familien afsted eller en venneflok. Med et weekendophold hos Dayz har I muligheden for at kombinerer ren afslapning med forskellige aktiviteter for hele familien. Disse aktiviteter kan være tropisk badeland, minigolf, bowling, fodboldgolf og meget, meget andet. Se mere omkring mulighederne for at ta på weekendophold her.

Motion og sjov på samme tid til fodboldgolf

Med fodboldgolf sikrer man en aktivitet for hele familien. Fodboldgolf er den perfekte måde at nyde hinandens selskab på og få en masse frisk luft på samme tid. Det er en aktivitet, som alle kan være med til, da der ikke kræves specielle fodboldkundskaber. Dermed er der høj underholdningsværdi for alle i familien. Fodboldgolfbanen hos Dayz Rønbjerg er 862 meter lang i direkte linje. Det er en stor og skøn bane, hvor man hurtigt får gået og bevæget sig meget. Man skal eventuelt frem og tilbage til huller, der blev misset, man går omveje, og det er en smule kuperet terræn. Dermed er man sikret en masse dejlig motion samtidig med, at man griner og nyder hinandens selskab ude i naturen. Det kan sommetider være svært at få junior ud af stolen, væk fra Playstationen og ud i den friske luft. Dog med en aktivitet som fodboldgolf kan et spil få enhver ung junior op af stolen, ud i den friske luft og få brændt noget energi af. Lyder dette interessant, så besøg Days Rønbjergs hjemmeside. Få et godt overblik over de forskellige muligheder og se aktivitetsplanen for at finde ud af, hvornår det passer bedst med et spil.

 

2017-03-06T06:54:44+00:00

Leave A Comment