Nyt genialt koncept: Kreakassen.dk

Denne artikel er sponsoreret

Er du typen, der er maks kreativ og god til at klippe-klistre med dine børn? Eller du ligesom mig det stik modsatte, hvor det vildeste vi foretager os er at male i malebøger og lege med modellervoks?

Uanset hvad du er, så er der GODE nyheder lige her. Et nyt koncept i Danmark gør det nemlig nemmere at lave kreative aktiviteter med dit barn! Kreative projekter med ungerne behøver altså ikke længere være et uoverskuelig projekt, som det stort set altid er herhjemme. Nu får du med det nye koncept Kreakassen.dk nemlig det hele serveret – hver måned.

Tanken bag Kreakassen er at gøre det nemt for travle forældre at skabe tid til kreativ leg og nærvær. Vi kan vidst alle nikke genkendende til, at vores fysiske tid sammen med vores børn i dag er udfordret af lange arbejdsdage og lokkende digitale platforme. Den tid der er tilbage til reelt samvær går nemt op i logistik og planlægning. Hente børn, lave mad, gå til fritidsaktiviteter, aftaler med legekammerater. Og hvis man så som mig slet ikke er kreativ af natur, ja så står det først rigtig skidt til.

14163790_10155128932759386_70707733_o

Stifter af Kreakassen,Naomi Gelman, fortæller: “Vores undersøgelse viser, at rigtig mange forældre ville ønske, at de kunne presse flere kreative projekter ind i en hverdag fyldt med travlhed og logistik. Når forældre ikke laver flere kreative projekter med deres børn, skyldes det ofte manglende idéer, mangel på tid eller fordi det simpelthen er for dyrt og besværligt at skulle købe materialer ind. Det vil vi gerne være med til at afhjælpe. Kreakassen har idéerne, materialerne og de medfølgende vejledninger og hele molevitten bliver sendt direkte hjem i stuen hos familierne – som et slags kreativt laboratorium, hvor det handler om at undersøge og skabe med hænderne.”

Det MÅ jeg naturligvis prøve og derfor har jeg fået lov til at teste september måneds kreakasse, som udsendes første gang i næste uge. For det at lave kreative aktiviteter sammen i familien er da uden tvivl en af de mest givende måder at være sammen på. Det styrker bl.a. initiativtagen, improvisation, samarbejde, problemløsning og evnen til at turde fejle. Alt sammen gode kompetencer i en kompleks verden.

Det foregår således, at man hver måned på Kreakassen.dk kan købe eller abonnere på en kasse med 4 projekter, hvor alle materialer og vejledninger er inkluderet. Kreakassen vægter legen både i processen med at skabe noget sammen ud af simple materialer og ved at det færdige resultat efterfølgende kan bruges til at lege med eller pynte op med. Kreakassen følger årstider og højtider, så man altid vil have et aktuelt kreativt projekt at lave med sit barn.

Jeg har ladet mig fortælle, at man i den kommende måneds kasse skal lave en lagkage af en papæske, en skulptur af pap, vat og silkepapir, der skal blive til en regnsky, en ramme man skal dekorere og endelig skal man lave en væv ud af en paptallerken. Det lyder mega sjovt og min søn Alfred og jeg skal så meget have kvalitetstid og hygge – uden at jeg skal bryde min hjerne med indkøb af materialer og fantasi til selve projektet. Vi får det hele serveret – meget snart.

Er du blevet nysgerrig så hop ind på www.kreakassen.dk og læs meget mere.

Jeg følger naturligvis op med et indlæg om mine oplevelser med kassen 🙂 og jeg ved, at Kreakassen og Naomi vil blive super glade for billeder delt med hastagget #kreakassen på instagram.

2017-06-17T04:40:56+00:00

Leave A Comment