Økologisk skyl-ikke-ud-hårbalsam: Slut med filtret hår

Denne artikel er sponsoreret

Det danske mærke Cool-Kidz udvikler rene og økologiske bade- og hårprodukter til børn. Der er netop kommet et nyt medlem i familien: Tryllecreme!

hårbalsam leave in

Tryllecreme er en balsam, som IKKE skal skylles ud. Tryllecreme indeholder Tuttifrutti smagsaroma, der efterlader håret med en forfriskende duft. Cremen anvendes efter hårvask i håndklædetørt hår, og tilfører håret fugt og glans samt styrker og reparerer hårstrået. I Tryllecremen er bl.a. Broccoliolie – det er da en anderledes brug af en god grøntsag!

cool-kidz tryllecreme hårbalsam
Pris: 189 kr. for 120 ml. lige her hos Cool-Kidz.

Tryller knuder væk
Tænker jeg må prøve at købe den tryllecreme. Især mit barn med krøller, har mange udfordringer med at få redt sit hår igennem! Og når jeg prøver, er det under højlydt skrig og skrål… Meget trættende for alle!
Jeg har tidligere købt noget “leave-in-conditioner” hos frisøren, men det lugtede, og var, meget parfumeret. Helt forkert til en lille pige, syntes jeg! Så købte jeg noget fra balsam-spray, der heller ikke skulle skylles ud, fra Sanex. Her blev jeg også bims af lugten, og ingen af produkterne er økologiske, som produkterne er fra Cool-Kidz.

frisure
Min “krøllede” datter på 7 år. Her med nytårsopsat hår. Opsat af storesøster på 10 år. Ikke af mig! Jeg kan intet ud i håropsætning!

Rabat til dig og mig
Jeg har talt med Cool-Kidz, og de vil gerne tilbyde dig og mig en rabat på 25% på køb hos Cool-Kidz i en kortere periode.

Tilbuddet gælder fra nu d. 8. januar 2015 til og med d. 18. januar 2015.

Din kode til rabat er: anette2015 Tast denne kode og der fratrækkes 25% af hele dit køb.

Ja – produkterne er dyrere end du finder i supermarkedet. Men de her er også 100% økologiske, fyldt med gode sager OG produceret i Danmark.

cool-kidz hårshampoo balsam

Ideen bag Cool-Kidz: Ren samvittighed
”Essensen i Cool-Kidz’ filosofi, er skabt ud fra vores ambition om ren samvittighed. I dobbelt forstand. Derfor er alle vores produkter fri for parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikoner, PEGs, SLS, lanolin og hormonforstyrrende stoffer,” fortæller Louise Schou Bertelsen, Cool-Kidz.dk.

“Aromaduftene i produkter fra Cool-Kidz er levnedsmiddelgodkendte og anvendes bl.a. også til fremstillingen af slik og vitaminpiller. Alle produkter er 100% dansk produceret, og er naturligvis ikke testet på dyr.”

drenge shampoo balsam

2017-06-17T04:41:14+00:00

4 Comments

 1. Tanja Thomsen 9. januar 2015 at 09:32 - Reply

  Hej. At er produkt er økologisk gør det ikke automatisk børnevenligt. Det er for det første en enorm lang ingrediensliste og for det andet er der parfume i. Uanset om parfume/duft er naturlig eller kemisk kan det give parfume allergi. Just saying… 🙂

  • Anette Tvedergaard 9. januar 2015 at 10:04 - Reply

   Det er helt sandt Tanja! Tak! Der er også mange økologiske olier, der indeholder ingredienser, som kan fremkalde allergi. Ved allergi er man på intet tidspunkt “home safe”, men skal altid være på vagt over for… alt! Det er så individuelt, hvad der kan fremprovokere allergi. Men netop parfume er mange allergiske overfor.

 2. Birgitte 27. januar 2015 at 12:35 - Reply

  Har haft rigtig mange forventninger, da prisen i forvejen er rigtig god.
  Desvære, er det bare en almindelig shampoo, som filtrer de fine hår lige på den samme måde som de andre. Og Tryllecremen gør heller ikke underværker, medmindre der bruges en teskefuld. Men så ser håret fedtet. Slet ikke de penge værd produkt.

 3. Cool-Kidz 28. januar 2015 at 20:42 - Reply

  Kære Birgitte,

  Vi er rigtigt kede af at høre, at et eller flere af vores produkter ikke har levet op til dine forventninger, idet vi naturligvis altid håber og ønsker, at vores kunder har glade og tilfredse badeoplevelser med vores produkter. Ikke desto mindre, håber vi, du finder det, du søger andetsteds, således du føler, du får den fulde valuta for dine penge – også selv om, det ikke hedder Cool-Kidz. Essensen i vores filosofi, er skabt ud fra vores ambition om at give barnet en glad badeoplevelse, der samtidigt efterlader dig, som forælder, med en glad og ren samvittighed. Tak for din ærlighed – vi er kede af, at din oplevelse hverken levede op til dine egne eller vores forventninger.

  Alt det bedste,

  Mads Bo Nielsen
  Cool-Kidz

Leave A Comment