Online guide: Køb brugt til børn og spar mange penge

Denne artikel er sponsoreret

Julen er en dyr tid, det er svært at komme uden om. Derfor kan du jo lige så godt spare der, hvor det kan lade sig gøre. Har du for eksempel overvejet at købe brugt til børnene? Min venindes datter fik sig et fantastisk legekøkken i træ og det var en stor succes! Forældrene sparede halvdelen af prisen ved at købe brugt – og datteren skænkede det ikke en tanke at nogen havde leget med det før hende!

legekøkken træ

Her får du links til gode hjemmesider, hvor du kan gøre nogle kup! Kender du andre gode sites, så brug kommentarfeltet nederst på siden og del dine erfaringer med os!

Toybox.dk kan du købe og sælge alt fra legetøj til de helt små og større børn, til møbler og tøj m.m. Du kan enten købe dine varer ved at byde en pris eller bytte dig til dem. Du skal blot oprette en profil.

Brugt legetøj.

Dba.dk kan du også shoppe rundt i børneafdelingen.

Brugt legetøj

Prøv at tjekke om Brugt.dk skulle have dét, du lige søger. Her er der chance for at finde legetøj, pige- og drengetøj, babyudstyr m.m.

Billigt legetøj

Guloggratis.dk kan du finde børnetøj, legetøj, møbler m.m. til børnene til meget billige priser.

Brugt legetøj

Hvis du bor i København, skulle du tage at læse den her artikel fra AOK.dk. Artiklen anbefaler dig 5 gode steder at shoppe billigt brugt til børnene

Af Helene Kondrup Jensen

2017-06-17T04:45:04+00:00

Leave A Comment