Personlige gaveidéer til dit barn

Denne artikel er sponsoreret

Der findes ikke noget bedre end at give gaver til børn. De viser deres umiddelbare begejstring, og de kan slet ikke vente med at flå papiret af, når de får en gave i hånden. Men hvad skal dit barns næste fødselsdagsgave være? Vil du gerne give andet end legetøj, så få inspiration til personlige og sjove gaver, som passer til netop dit barn.

En oplevelse sammen med dig

Har du flere børn, vil dit barn elske at få en billet til en begivenhed eller aktivitet, I skal lave sammen – uden storebror eller lillesøster. Alenetid med mor og far er en mangelvare, når der er flere børn i familien. Og din søn eller datter vil føle sig helt speciel, hvis I en dag skal alene i cirkus, i biografen eller i legeland sammen. En billet til alenetid med mor eller far vil med sikkerhed hitte hos dit barn. Også selvom du kun har et enkelt barn.

Udstyr til fritidsaktiviteter

Er dit barn en fodboldentusiast? En dansemus? En svømmer? Eller har du et barn, der elsker at cykle? Tænk over, om du kan supplere det udstyr, dit barn allerede har. Er din datter glad for at cykle, kan du overveje, om der er noget til hendes cykel, som hun vil blive glad for.

Hvad med en cykelkurv, en støttefod, en ringeklokke, en drikkedunkholder eller et nyt, sejt sæde? Selv en lille gave som en støttefod kan vække enorm glæde, hvis dit barn har en cykel uden. Og så bliver det endnu federe at cykle rundt, når udstyret er blevet optimeret.

Tøj med yndlingsfigurer

Cars, Frozen, Lego, Paw Patrol, Spiderman – de fleste børn har en figur, som de er fan af. De vil elske at få et sæt nattøj eller en trøje med deres helt på, som de kan vise frem til vennerne. Bløde pakker er sjældent et hit hos børn. Men har du en lille dreng, der er stor fan af Spiderman, kan du være sikker på, at han får julelys i øjnene, når han åbner en gave, hvori han finder tøj med figuren på.

Er du selvstændig, vil dit barn sikkert også synes, at det er sjovt at få en kasket eller sportstøj med dit firmanavn på. Børn elsker at kopiere deres forældre, og får de tøj fra mors og fars arbejde, har de den helt rigtige beklædning, når de vil i gang med en leg, hvor de leger mor eller far.

En ny yndlingshistorie

Langt de fleste børn elsker bøger. Har du et barn, der elsker hyggestunden inden sengetid med en god bog, så udvid jeres samling. Køb gerne en bog med en historie, som du selv holder af. Din begejstring smitter, når du læser for dit barn, og alle børn elsker at høre os fortælle noget fra vores egen barndom.

Du kan også give en bog, som passer til en udfordring, som dit barn står overfor. Det kan være institutionsstart, skolestart, venskaber, skilsmisse eller andet. Rigtig mange bøger fås også som lydbøger i dag. Har dit barn en afspiller, kan en lydbog også være en rigtig god idé. Så kan dit barn selv høre historien, når du ikke har tid til at læse højt.

Tag udgangspunkt i dit barns interesser

Når du skal købe en gave til dit barn, er det ikke størrelsen, der tæller. Sæt dig ind i, hvad dit barn interesserer sig for. Om så det er at læse bøger eller at spille bold i haven. Rammer du plet, vil du ikke være i tvivl. Børn viser deres begejstring meget tydeligt – og det er netop en af de fantastiske ting ved dem.

2017-08-22T04:27:31+00:00

Leave A Comment