Populære gaveideer til børn i 2017

Denne artikel er sponsoreret

Har du selv børn? Eller kender du nogle, der skal have en gave i 2017? Hvis ja, så kan du roligt læse videre. Vi har nemlig samlet nogle af de bedste gaveideer til børn i 2017. Du kan læse om alt fra LEGO til klatreture i København. Og så kan vi allerede nu afsløre, at puslespil er ved at blive moderne igen!

 

LEGO er altid godt

Vi starter med at foreslå LEGO som en god gaveide i 2017 – og det gør vi af en ganske særlig grund: LEGO går ganske enkelt ikke af mode. I mange årtier har LEGO været noget det mest populære legetøj – og det bliver det ved med at være som det ser ud nu.

Som du nok ved, findes der et væld af forskellige typer af LEGO-legetøj, hvorfor det godt kan være en smule svært at vælge, hvad du skal give. En god måde at finde det rigtige LEGO-legetøj på er at finde ud af, hvad barnet (gavemodtageren) interesserer sig for. Elsker han for eksempel at lege ridder? Så giv ham LEGO, hvor temaet er middelalderen. Kort sagt: Giv LEGO i gave som matcher barnets interesser.

 

Læs også: Ideer til dåbsgaver

 

En sjov klatretur i København

I København findes Nordeuropas største klatrehal. I denne hal har børn og voksne mulighed for at prøve kræfter med klatring. Hvis du kender et barn, der elsker at røre sig og klatre, så er denne gave helt perfekt at give. I klatrehallen er der klatrebaner for alle aldre og niveauer. Derfor kan du med fordel invitere dig selv med, så I i fællesskab kan få en sjov dag i Nordeuropas største klatrehal i København. Læs mere om klatring i København her.

 

Puslespil med spændende motiver

Det lyder måske som en gammeldags gave, men fakta er, at puslespil er ved at blive moderne igen. Derfor kan du med fordel finde et puslespil med et sejt motiv og give det i gave. Det er i øvrigt en god ide at tænke over motivet afhængig af om du skal give gave til en dreng eller pige.

Derudover er det også vigtigt at finde et puslespil, der passer rent aldersmæssigt. Der findes nemlig puslespil i mange forskellige sværhedsgrader. Og det ville være uheldigt at give et puslespil henvendt til voksne, når det er gaver til børn, du er på jagt efter. Så husk dette!

 

Børnemøbler til børneværelset

Inden vi skrev dette indlæg, brugte vi noget tid på at finde ud af, hvad der egentlig findes af børnemøbler – og hold nu fast, hvor findes der meget sejt. Derfor skal ”børnemøbler til børneværelset” selvfølgelig også være med i dette indlæg.

Børnemøbler kan være mange forskellige ting. Det kan være alt fra halvhøje senge til smarte reolsystemer, hvor LEGO bl.a. kan udstilles og opbevares. Vi anbefaler, at du søger lidt på Google, hvis du gerne vil give et lækkert børnemøbel i gave. Der findes nemlig mange gode forhandlere af møbler til børn, så det burde ikke være noget problem at finde den helt perfekte gave.

2017-06-08T05:49:52+00:00

Leave A Comment