Ray-Ban solbriller til børn (og deres forældre)

Denne artikel er sponsoreret

Ray-Ban solbriller til børn
Se Ray-Ban solbriller til børn hos Smartkids.dk

For mange voksne er Ray-Ban blandt de ypperste mærker inden for solbriller. Vi tilhører vel alle “Top Gun generationen”, hvor Tom Cruise så fantastisk ud med sin Ray-Ban solbriller med guldfarvet metalkant.

Ray-Ban Tom Cruise solbriller
Tom Cruise i filmen Top Gun, hvor han bar Ray-Ban solbriller med gylden stålkant

Ray-Ban solbriller til børn
Naturligvis skal børnene ikke snydes for high-end solbriller fra Ray-Ban. Kollektionen af Ray-Ban solbriller til børn (Junior) udbygges også hele tiden. Her får du et par smagsprøver (eller rettere “synsprøver”).

Ray-Ban Junior 9506S Stålfarvet 200/71
Solbriller fra Ray-Ban Junior kollektionen er et must for de små og tilbyder den bedste UV-beskyttelse og en stil, der passer perfekt og kan holde til børnenes leg. De ser super godt ud og kollektionen lever op til alle de behov, som følger med, når man har børn, der altid leger ude. Her er det stålfarvet Ray-Ban. En ægte klassiker!

Ray-Ban solbriller børn
Ray-Ban solbriller med stålkant til børn.

Størrelsesinfo:
Glas: 50mm
Næsebro: 13mm

Historien bag Ray-Ban
Ray-Bans historie starter med en opdagelsesrejsende ved navn Løjtnant John MacCready, som, efter at være tilbagevendt fra en rejse med luftballon, beklagede sig over, at solen havde givet ham langvarige skader på øjnene. Han kontaktede Bausch & Lomb (grundlæggerne af Ray-Ban) og gave dem udfordringen at skabe et par solbriller, som gav optimal beskyttelse samtidig med at se elegant ud. Den 7. maj 1937 tog Bausch & Lomb patent på opfindelsen. Prototypen, kendt som ”Anti-Glare”, havde et ekstremt let stel, som kun vejede 150 gram. De var lavet af guldbelagt metal med grønne mineralglas, som filtrerede infrarødt og ultraviolet lys.

Ved hjælp af deres patent fortsatte Ray-Ban med at udvikle deres teknologi, men denne gang for USA’s luftværns piloter, som hurtigt begyndte at bruge Ray-BanAviator, på grund af dens lethed og det innovative UV-filter, som gav dem den bedste beskyttelse når de var i luften. Den var favorit blandt luftens helte, hvilket gjorde Ray-Ban Aviator til begyndelsen på et ikonisk solbrillemærke, som er blevet et globalt fænomen, anerkendt af folk i alle aldre verden over.

[ad]
2017-06-17T04:46:02+00:00

Leave A Comment