Rygsække med brystspænde til børn

Denne artikel er sponsoreret

En rygsæk med brystspænde – en rem med spænde hen over brystet – er en rigtig god opfindelse, når børn skal bære en rygsæk. SÅ skønt, når rygsækkens skulderstroppe ikke sidder nede på albuen. Det ved Agnete også og hun har sendt mig denne mail:

Hej Anette
Min søn skal snart starte i børnehave og i den forbindelse skal vi ud og købe en god ”tur” rygsæk til ham (ud over skulderremmene skal der også være en ekstra rem over skulderne / maven, for at rygsækken ikke falder ned imens de er på tur, håber du forstår) er det noget du kan hjælpe med?

Rigtig god weekend og tusinde tak for dine gode nyhedsmails.

Med venlig hilsen

Agnete

Jeg har fundet et par rygsække med brystspænde til både drengene og pigerne herunder:

Denne rygsæk fra Smartkids koster 249,75 kr. Den indeholder ét stort rum og en lille forlomme samt sidelomme. Tasken har god rygstøtte og justerbare stropper med brystspænde. Set hos SmartKids.dk

Denne rygsæk fra Fuzzies er perfekt til tur. Den har plads til både lidt ekstra tøj og 2 madkasser, eller krammebamsen (hvis den ikke kan lide at være alene hjemme). Hvis du også er vild med taskerne læs eventuelt artiklerne: “Praktiske rygsække til børnene fra Fuzzies” eller “Gymnastikposer i flotte farver fra Fuzzies”. Tasken måler: 38 x 30 x 12 cm. Denne taske koster 149 kr. og kan købes her! (fås også i blå og rød).

Denne taske af mærket Tatonka har jeg fundet hos Filabel. Tatonka betyder bison på indiansk og det er der helt sikkert tænkt over da man skulle finde et firmanavn der kunne bære disse rygsække. Rygsækken har et system, som nøje er tilpasset barnets kropsbygning, og du vil se at rygsækken sidder rigtig godt på selv helt små børn på 1-3 år. Rygsækken har en velpolstret ryg og skulderremme med foring af svedtransporterende AirTex®. Skulderremmene er formet anatomisk korrekte, så de ikke generer i armhulen, og en brystrem med klikspænde sikrer, at de ikke kan glide ud over skuldrene.

Tasken fås i blå, grøn og orange og måler: 25 x 18 x 8 cm. Den koster 239 kr. Tasken kan købes her!

Denne Billabong taske koster 299,75 kr. Den marineblå rygsæk har to lynlåse med logo, print i blå & hvid kontrast, samt justerbare stropper & termo i ryggen. Rygsækken måler: 30 x 22 cm. (100% polyester og 100% pvc fri) Køb tasken hos SmartKids.dk

Hummeltasken herover med farverig neon kontrast & logo print foran koster 299,75 kr. Den består af to store lynlåse, et stort rum og tre mindre rum foran. Tasken måler: 38 x 28 x 12 cm. (100% polyester). Gå videre til køb af tasken ved at klikke her!

Hajtasken fra Pick & Pack koster også 299,75. Tasken fra SmartKids.dkhar et stor rum og et mindre. Begge rum har lynlåslukning samt øje i siden og tænder printet foran. Desuden har tasken justerbare stropper, brystspænde og skum i ryggen. Tasken måler: 22 x 28 x 10 cm.
Er du også vild med hajtasken kan du gå direkte videre til SmartKids.dk

Den sidste taske jeg har valgt er fra Ticket to Heaven. Den fås også på Smartkids.dk. Tasken koster 549,75 kr. Tasken jeg har valgt er en mellem model. Der findes en mindre og en større model i serien og en anden farvekombination. Denne med stjerner har et stort rum og to små lynlåsrum (hvoraf det ene er termobelagt). Tasken har god rygstøtte og justerbare stropper med brystspænde. Der medfølger madkasse, drikkedunk  og gymnastikpose som kan klikkes af og på. Tasken måler: 30 x 40 x 15 cm. Se mere hos SmartKids.dk

2017-06-17T04:50:08+00:00

Leave A Comment