Sådan bliver dit barn klar til de kolde vintermåneder

Denne artikel er sponsoreret

Vintermånederne er atter over os, hvilket betyder, at vi går nogle ekstremt kolde dage i møde. Det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at investere i noget udetøj og fodtøj til dit barn, så han eller hun har mulighed for at komme ud hver eneste dag og boltre sig i sneen med alle kammeraterne uden at fryse. Alle børn nyder at komme udenfor og lege, og det skal kulden ikke sætte en stopper for, hvilket den da heller ikke vil gøre, så længe du ifører dit barn den helt rette og varme påklædning.

Det helt ideelle er naturligvis en varm og lækker flyverdragt, da denne ikke skiller, når barnet leger eller bukser sig forover. En flyverdragt er godt nok en smule besværligt for mange børn at få på, hvorfor man i stedet kan vælge todelt overtøj. Det er dog i forbindelse med dette vigtigt at huske på, at man i så fald også bør købe overtræksbukser med seler, da der dermed ikke vil være risiko for, at det skiller på dit barns ryg. Ydermere bør man også investere i praktisk fodtøj, såsom gummistøvler, så dit barn er klar til at lege i både sne, slud og vandpytter. Du finder et stort udvalg af både fodtøj og udetøj til børn hos www.eventyrsport.dk.

Klæd dit barn på med flere lag – husk uld inderst   

Når du skal klæde dit barn godt på om vinteren, er det desuden en rigtig god idé at klæde på efter lag-på-lag-princippet, da dette er med til at gøre påklædningen mere fleksibel. Herudover bør det inderste lag altid være af uld, da dette kan være med til at opsuge sveden, og det holder desuden dit barn varmt, så det ikke fryser. Det næste lag kunne være bomuld, mens hvis det er ekstrakoldt, kan man også vælge med et ekstra lag uld. Overtøjet – som naturligvis er det yderste lag – bør altid være både vand- og vindtæt.

Man skal naturligvis også huske at investere i en hue, og det kunne eksempelvis være en elefanthue, så dit barn kan holde sine ører varme hele vinteren lang. Herudover skal man selvfølgelig også investere i et par gode vanter, da dit barn på den måde vil have langt nemmere ved at lege og holde om ting. Er det dog frostvejr, er tykke luffer en bedre løsning, da de nemmere vil kunne holde dit barns fingre varme.

Køb en skoletaske i god kvalitet, der vil kunne klare alle vejrforhold 

Når det bliver vinter, er det ligeledes vigtigt, at dit barn har en skoletaske i høj kvalitet, så den ikke bliver gennemblødt, når det sner eller regner. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vejret i vinterperioden som regel er meget vådt, og når det sner, er der ligeledes mulighed for, at skoletasken bliver meget våd. Det kan i værste tilfælde resultere i, at dit barns skolebøger og hæfter bliver ødelagte, hvorfor det er utroligt vigtigt, at du tjekker, at dit barn har en god og solid skoletaske, som vil kunne klare al slags vejr.

2018-01-15T08:45:53+00:00

Leave A Comment