Sandaler til den danske sommer

Denne artikel er sponsoreret

Sommeren er i fuld gang og lige om lidt står den på sommerferie for os, ligesom den gør for så mange andre. Jeg tæller dagene indtil den står på hyggetid med mine dejlige drenge. Tid til at stemple ud af hverdagens trummerum og masser af tid til leg, nærvær og familieture.

I år går turen, som tidligere nævnt, til Solskinsøen Bornholm, og vi glæder os meget til at bade, gå ture og spise store is. Igen i år har jeg valgt at købe de fuldstændig fantastiske Salt-Water Sandals til drengene. Efter at have brugt modellen Sun-San sidste år, kan jeg simpelthen ikke forestille mig at skulle bruge noget andet. Som navnet antyder, så kan de tåle vand. Vand forstået på den måde, at mine drenge kan hoppe lige så tosset de vil i vandpytter og bade med dem på stranden, uden at de tager skade. Sandalerne er trods deres praktiske anliggende, lavet i det skønneste læder og helt unikt for Salt-Water Sandals er, at det bløde læder netop er behandlet, så de kan tåle vand – de kan endda klare en tur i vaskemaskinen på et koldt program, hvilket er rimelig dejligt, når min lille Herman hopper i en mudderpøl.

Sålerne er af blødt gummi og man kan både få sandalerne med åbne og lukkede snuder, alt efter hvor gammelt ens barn er. Sålerne er lavet helt specielt, så de peger en smule opad, hvilket skåner de små tæer på legepladsen. Derudover er alle spænderne rustfrie, så de holder sig pæne efter en tur i havet.

Min varmeste anbefaling til Salt-Water Sandals – helt perfekte hvis du har en strandferie i sigte – eller blot en dansk sommer med regn, som vi kender den 🙂

Rigtig god sommer!

2017-06-19T05:45:40+00:00

Leave A Comment