Seje nyheder fra LEGO: The Simpsons

Denne artikel er sponsoreret

Er der noget, der kan vække mit indre legebarn, så er det LEGO. Jeg elskede at lege med det som barn, og er bestemt ikke ked af, at mine egne børn er lige så stor fan som jeg selv. Du bliver bare aldrig for gammel til at lege med LEGO. Derfor kigger vi alle i familien misundeligt efter de seje nyheder LEGO er kommet frem med. 

The Simpsons i LEGO
Det er nu muligt at købe Tegneserien bedst kendt fra TV3 The Simpsons i LEGO. Der kommer flere forskellige størrelser pakker, men den sejeste (og dyreste) er uden sammenligning familiens hus.

Huset er virkelig gennemført. Ikke en detalje mangler. Det kommer fuldt møbleret og med mulighed for at åbne det og lege som i et almindeligt dukkehus. Det er også muligt at lege med det oppe fra, hvis man foretrækker det. Hele familien samt naboen Ned Flanders følger med. Til gengæld ligger huset også i den dyrere ende. Du skal af med 1699 kr. Du kan købe og se flere detaljer af huset hos Lego lige her.

simpsons

The Simpsons Minifigurer
Heldigvis er der også billigere alternativer, hvis du ikke synes budgettet har plads til huset. Der er nemlig også udkommet en serie af de populære figurer, i ministørrelse, fra tv-serien. Poserne koster ligesom de andre serier 20 kr. De kan købes hos de fleste større supermarkeder og legetøjsbutikker. Lige nu kan du købe det fulde sæt med alle 16 figurer hos Superhelten for 288 kr. lige her (Men du skal være hurtigt, de er ret populære ifølge superheltens facebookside).

Også noget for de yngre børn
Nu er The Simpsons måske ikke lige målgruppen for de mindre børn, da tv-serien primært henvender sig til teenagere. Men de fleste børn kan alligevel genkende en eller flere af figurene. Herhjemme ser mine drenge sjældent Simpsons i fjernsynet. Tror måske de har set det 2-3 gange i alt, fordi de tilfældigvis fik zappet forbi, når de skulle se Ramasjang. Men Oliver min ældste søn, havde flere sæt med Bart eller Homer på da han var yngre. Især H&M har tidligere haft Simpsons figurer som print på deres børnetøj.

LEGO

Jeg testede mine drenge på 4 og 6 år og købte en minifigur til dem hver. Det er drønpopulære og bliver leget flittigt med. De bliver fint flettet ind i deres almindelige LEGO-lege og pludselig er Homers far blevet til Spidermans bedstefar! Så efter vores erfaringer herhjemme kan den nye serie fra LEGO sagtens bruges af de yngre børn også.

Se hvordan LEGO har lavet The Simpsons i LEGO – og få en rundvisning i deres LEGO hus!

Skrevet af Gæsteblogger Camilla Andersen
Læs Camillas egen blog på www.drenge-streger.dk

2017-06-17T04:41:31+00:00

Leave A Comment