Sikkerhed for både store og små

Denne artikel er sponsoreret

Uanset hvilken alder man har, så er sikkerhed vigtigt. Selen skal på i bilen, uanset om man er 5 eller 75 år gammel. Bare fordi man bliver voksen, betyder det ikke, at man ikke kan være uheldig og komme ud for en ulykke. Det er især, når man kører rundt i trafikken, at man skal være forsigtig og tage sig nogle forholdsregler. De voksne bliver nødt til at være forbilleder for børnene og sørge for, at de lærer, at sikkerhed er vigtig, hvis ikke man vil ende med at komme til skade eller det, der er værre. Som voksen og forælder har man altså et ansvar overfor de små, og det er især, når der er snak om sikkerhed.

Husk hjelmen

Noget af det første, børnene skal lære angående sikkerhed, er, at hjelmen altid skal på uanset hvad. Når ens barn får sin første cykel, gælder det om at gøre det en vane allerede fra starten af, at cykelhjelmen skal på hver gang. Cykelhjelme forhandles på Buhlcykler.dk. Hvis de lærer det fra barnsben af, vil der være større chance for, at de vil tage det med og bibeholde denne vane, når de bliver ældre. Dog kan der komme et bump på vejen, når de rammer teenageårene, da det pludselig bliver vigtigere, at håret sidder godt – end at have sikkerheden i orden. Det er her, at man som forælder skal være vedholdende og insistere på, at hjelmen kommer på. Det betyder også, at man som forælder selv sørger for at benytte sig af hjelmen, uanset om det er cyklen, knallerten eller motorcyklen, man kører rundt på, da man skal vise sig som et godt eksempel overfor sine børn. Uanset alder skal man sørge for at være beskyttet, da man kan komme ud for en ulykke lige meget hvilken alder, man er i.

Sørg for, at det hele er intakt og funktionsdygtigt

Udover, at man skal sørge for at være beskyttet i form af hjelm, skal man også sørge for at være beskyttet i den forstand, at ens cykel, knallert eller lignende er i orden. Man kan nemlig også risikere at komme ud for et uheld pga. det køretøj, man kører på, hvis det ikke er intakt og funktionsdygtigt. Derfor skal man sørge for at efterse sit barns og sin egen cykel af og til, så man er sikker på, at det hele er, som det skal være. Det samme gælder, hvis man som forældre eller et af ens større børn har en scooter eller en knallert. Hvis der er noget, der ikke er, som det skal være, så skal man sørger for at få det ordnet med det samme. Scooterreservedele finder du hos Kgi. Det gælder alt lige fra en punkteret dæk til et skævt styr. Det er mange gange meget lidt, der skal til, før uheldet er ude. Derfor gælder det altså om at forebygge og undgå disse ulykker, og det gør man ved at sørge for, at det hele er intakt og funktionsdygtigt.

2017-02-02T04:45:51+00:00

Leave A Comment