Hvad skal du lave, når børnene er blevet puttede?

Denne artikel er sponsoreret

Der er ikke noget bedre i verden end ens små børn. De er søde, skønne og dejlige. De er ens guldklumper, og man elsker at tilbringe tid sammen med dem. Efter en hæsblæsende dag på arbejdet, hurtig mad når du kommer hjem fra arbejde og lidt leg med børnene, inden de skal i seng – ja så er den dag hurtigt gået. Men hvordan sikrer du dig, at du og din partner stadig holder ‘liv’ i jeres forhold? Hvordan sikrer du dig, at I stadig har et forhold, hvor I tager jer tid til hinanden? Og hvordan tilbringer du bedst tid sammen med din partner? Det er nogle af de spørgsmål, som denne artikel vil være med til at give bud på.

Lyt til hinanden, vær nærværende og spørg ind til din partner

Når børnene er puttede, opvasken er taget og de praktiske gøremål er klarede, så er det hér, at du og din partner skal nyde aftenen sammen. Man oplever flere og flere skilsmisser i Danmark, og én af de åbenlyse årsager er, at parret ikke tager sig tid til hinanden. Lyt til hinanden. Forkæl hinanden og udfordr hinanden. Det handler om at snakke sammen, spørge ind til hinanden og oprigtigt interessere sig for hinanden. ‘Invester’ energi og tid i jeres parforhold. Det handler om den gode oplevelse. Det handler om at give lidt ekstra af dig selv til sin partner og skabe en hyggelig stemning, når børnene er blevet puttede. Men hvordan gøres dette?


Den gode oplevelse, Zalto glas og stearinlys

Jo et af de helt centrale midler er at skabe en hyggelig atmosfære. Tænd nogle stearinlys, tænd for lidt god musik og åben en god flaske vin. Det handler om forkælelse. Lyt, interesser dig og vær til stede i nuet. Et godt glas rødvin hældt i de bedste glas er en god måde at starte aftenen på, efter børnene er lagt i seng. Det er ikke lige meget, hvilket glas du drikker af. Husk: Det handler om detaljer. Det handler om stil, smag og en nærværende atmosfære. Nogle af de bedste glas på markedet er de mundblæste Zalto glas. Du kan skabe en speciel atmosfære ved at have ‘tjek’ på detaljerne.


Hver dag skal ikke være den samme

Det handler om, at jeres forhold ikke bare skal blive en ‘praktisk foranstaltning’. Det må ikke gå hen og blive ‘hverdag’ hver evig eneste dag. Nej, husk nu hvorfor I er blevet gift, har børn sammen og blev forelskede i hinanden i første omgang. Det er netop dét, der kan gøre, at jeres forhold bliver ved med at blomstre og udvikle sig. Udvikle jer sammen og se om I ikke kan finde fælles interesser, I kan dyrke. Men det skal ikke altid være med børnene. I kan med fordel sætte børnene af hos bedstemor og bedstefar og så bare nyde hinanden. Som en hyggelig god aften eller som en hyggelig weekend.

Så vær der for hinanden og prøv hele tiden at sparke nyt liv i jeres forhold, når børnene er puttede (og selvfølgelig også når I er sammen med børnene). Køb noget god vin. Hav det bedste vinglas, som eksempelvis Zalto glassene. Og så sørg for at være til stede, vær nærværende og lyt til hinandens behov.

2017-04-07T05:14:31+00:00

Leave A Comment