Hvad skal vi lege?

Denne artikel er sponsoreret

“Hvad skal vi lege mor?” Det spørgsmål får jeg stillet mange gange i løbet af en dag, og især i weekenden hvor der ikke skal brændes krudt af i børnehaven sammen med de andre legekammerater. Jeg husker selvfølgelig nogle af alle de skønne lege fra min egen barndom, ligesom vi ofte klippe klistrer med vores Kreakasse, men sommetider kan det være svært lige at komme igang med en ny leg og tit kræver det at vi er lidt flere end bare min store dreng og jeg.

Derfor blev jeg svært begejstret da jeg så den nye bog 365 lege til børn fra forlaget Alvilda, som netop er udkommet. Den skal vi i hvertfald have fingrene i herhjemme – og måske det er en oplagt julegaveidé for nogle af jer?

365 lege til børn er en inspirationsbog med lege til børn i alle aldre. Den er et fantastisk redskab hvad enten man skal feste, hygge i børnehaven, i skolen eller derhjemme. Der er lege til alle begivenheder og den rummer både nye såvel som gamle lege, udelege og indelege. Der er også lege, til når dit barn keder sig, og masser af ideer til kreative ting, barnet kan lave, når det er alene. Desuden er der er vilde lege, sjove boldlege, spil og gemmelege, til når man er mange samlet.

Bogen anbefales fra ca. 4 til 100 år og som Forlaget Alvilda skriver: “Det er både sjovt og vigtigt at lege, så det er bare at gå i gang. God legelyst!”

Du kan købe bogen her

2017-10-24T07:28:34+00:00

Leave A Comment