Smart og sjov læseapp til skolebarnet

Denne artikel er sponsoreret

Kender I dragen Maneno?

Jeg gjorde ikke, men gud hvor er jeg glad for at jeg nu gør. Min store dreng Alfred er jo startet i skole, og med det følger det at lære at læse som en helt naturlig ting med. Der skal læres håndfornnemere, ordenes lyde, bogstaverne samt deres sammensætning og meget mere. Og så skal der selvfølgelig læses. Øvelse gør mester som man jo ved – men det kan faktisk godt være lidt svært at motivere sit barn til at læse en “rigtig” bog når vi nu lever så digital en verden som vi gør. Og her kommer appen Maneno ind i billedet.

Deres mål er ret simpelt. De vil gøre danske børn til de bedste læsere, og som de selv formulerer det: “Tænk hvad der ville ske, hvis vi blot kunne konvertere 15 minutter af dit barns iPad tid til læsetid?”

Maneno er et unikt værktøj som støtter barnets udvikling, og de har udviklet deres læseapp omkring de bedste læseprincipper i samarbejde med forældre, skoler og læsevejledere og ikke mindst BØRNENE. Den lille blå Maneno drage er altid klar til at hjælpe – hvad enten det handler om at finde en god bog, at få læst et ord eller sætning højt – eller at få delt et ord i stavelser.

Maneno har over 2000 bøger at vælge i mellem, og man kan prøve appen gratis i 14 dage. Måske det var et tip I kunne bruge? Vi er rigtig glade for det herhjemme i hvertfald 🙂

2018-10-26T11:31:14+00:00

Leave A Comment