Snart skolebarn

Denne artikel er sponsoreret

Min Alfred skal i skole her til sommer. Om jeg begriber hvor tiden er blevet af – jeg ved det er ren kliche, men sådan har man det nok altid når ens førstefødte starter i skole. Slut med den den velkendte børnehave, trygge rammer og faste rutiner, og goddag til et helt nyt liv. Men han er klar. Så klar. Klar til at lære nyt, møde nye mennesker og prøve nye ting af. Han er en stor dreng nu, og han glæder sig til at skulle i skole – og ikke mindst til at skulle have en skoletaske!

Og det er skoletasken jeg vil snakke lidt om i dag. Det er stort at skulle ud og købe den første skoletaske, men det er også lidt af et slaraffenland. Der findes jo et væld af modeller, farver og størrelser, og jeg har på fornemmelsen, at vi nok ikke kommer til at være helt enige om, hvilken model der kommer med hjem. MEN hvis jeg skulle bestemme, så er jeg helt vild med de cool retro tasker fra Jens Storm København. Tasken fås i 5 forskellige farver, og det bedste af det hele er, at den til sommer også kommer som skoletaske. Indtil nu, findes den nemlig blot i en mindre udgave, som er perfekt til vuggestue, børnehave eller turtaske – men for lille som en egentlig skoletaske. Jeg synes den er så klassisk og fin.

Mon der er andre derude der har et barn der skal starte i skole til sommer? Og som også skal ud og købe skoletaske – det er altså en stor ting.

2018-02-28T13:48:20+00:00

Leave A Comment