Sommerferie med børn i Danmark: Hvad skal vi lave? Få ideerne her!

Denne artikel er sponsoreret

BlokhusDanmark dejligst i sommermånederne! Det tænker mange og vælger at holde sommerferie med børn i Danmark, og mulighederned for sjove og lærerige ferieaktiviteter er uanede.

Trods vores lands størrelse, er der helt givet mange områder, seværdigheder og attraktioner i Danmark, som du aldrig har prøvet. Danmark byder på en meget bred vifte af ferieaktiviteter, og det er en fantastisk rejse i sig selv at opleve den meget forskelligartet natur og ikke mindst dialekter, som Danmark består af.

Udlandsdanskere elsker også sommerferie i Danmark
Vi har gode venner af familien, der til daglig bor i udlandet. Der er også flere læsere af JuniorBusiness.dk, der er danske, men bosat i udlandet. Fælles for dem alle er, at de ofte bor i lande/eller har jobs, der udløser en lang sommerferie. Flere lande har heldagsskole, og det giver typisk den bonus, at ferier er længere. Ferien skal oftest bruge på at gense Danmark og besøge familie og venner. Men to måneder – juli og august – i Danmark kan også blive lange. Især for børnene. Der skal ske mere end hyggesnak og kaffedrikkeri dagen lang.

Dansk kultur i børnehøjde
Der er flere udlandsdanskere, der har skrevet til mig og spurgt; “Hvad kan du anbefale, at vi foretager os i vores sommerferie i Danmark. Det må gerne indeholde en god portion dansk kultur og også meget gerne andre danske børn – så vores børn bliver beriget på begge fronter”.

Det har jeg forsøgt at tage udgangspunkt i. Bag alle indsatte links kan du læse meget mere om den enkelte aktivitet, region eller forlystelse. Så værsgo at lade dig inspirere til en dejlig sommer i Danmark!

blokhus
Vi bager snobrød på naturlegeplads i Blokhus – bageren i den nærliggende by Hune sælger færdigt snobrødsdej! Så nemt!

Fakta: Sommervejret i Danmark
Juli og august er de to varmeste måneder i Danmark.
Gennemsnitstemperaturen er:
21,6 grader i juli
21,2 grader i august

2017-06-17T04:42:09+00:00

One Comment

  1. Klaus Hansen 14. juni 2013 at 07:27 - Reply

    Flere børn og deres familier skal mere ud i skov og natur. Det er en af visionerne med Troldenissen, Klone og det univers der er bygget op omkring ham.

    Klone har på sin hjemmeside, http://klone.dk/ et stort oplevelseskort hvor I finder omkring 500 fantastiske oplevelsessteder rundt om i Danmark – Alle stederne er gratis at besøge og benytte. Langt de fleste steder har bålplads, grill eller borde og bænke så husk madpakken….:-)

    Bedste skovhilsner Klone

Leave A Comment