Sunde snacks til hverdagen

Denne artikel er sponsoreret

Hej hverdag – Hej madpakker, vasketøj og trætte børn. Nu med et styks skoledreng samt et styks børnehavebarn. Jeg må ærligt indrømme, at hverdagen er lidt af en hård nyser at vende tilbage til efter den fantastiske sommer vi har haft i Danmark de sidste mange måneder, og solen skinnede fra morgen til aften de uger vores ferie fandt sted på Solskinsøen. Ahh. Hvor tit sker det lige?

Nå, men tilbage til vores hverdagstrummerum med sunde snacks, frugt og grøn, og ud af rytmen med is, is og atter is flere gange dagligt – det er nok meget godt for både store og små tror jeg…

Jeg er begyndt at lave lidt lækkert frugt til om eftermiddagen når vi alle er trætte og har brug for at få ladet batterierne lidt op så vi ikke går sukkerkolde midt i ulvetimen. Der er ikke noget værre end sultne børn, og sukkerkolde forældre lige inden aftensmad vel?

Jeg skærer frugt i mundrette stykker til den mindste og lidt større til min store dreng og dypper enderne i chokolade. Mums siger jeg bare! Indtil videre har vi prøvet med æble, appelsin, melon og ananas – måske en sund form for fredagsslik?

2018-08-21T17:15:10+00:00

Leave A Comment