Sy selv børnetøj – nemme og fine snitmønstre

Denne artikel er sponsoreret

Jeg ejer ikke engang en symaskine, men måske denne bog skal være en “gave” til vores mormor?!

Sabine Lemire er den kreative kvinde bag denne nyudgivelse: Bogen om børnetøj.

Bogen indeholder 35 ideer til smukke designs til børn. Bogen er til dig der gerne vil sy børnetøj selv. Projekterne varierer i sværhedsgrad, men de fleste modeller er enkle, så også nybegyndere kan være med.

Der er snitmønstre til alle bogens modeller i størrelse 2, 4, 6 og 8 år. Snitmønstrene er nummererede og er tegnet op i 1:1 på ark bagerst i bogen, så det er nemt at gå til.

Bogen indeholder også detaljerede syvejledninger og beskrivende tegninger. Den kan købes hos bl.a. SAXO.com

sy selv boernetoej
Bogen udkommer d. 25. februar 2015. Det er en hardback på 93 sider. Pris: 359 kr. hos SAXO.com

Sidst i bogen findes et kapitel, der handler om lapper til huller i tøjet, tøj der kan ”vokse” med barnet og en skjorte, barnet selv kan dekorere.

Forlaget skriver
Designs, som de fleste kan kaste sig over, til både drenge og piger. Kjoler, bukser, T-shirts med tryk og et afsnit med tips til sjove og anderledes reparationer og forlængelse af for småt tøj!

Andre bøger af Sabine Lemire
Jeg har tidligere skrevet om Sabines bogudgivelser, men jeg har misset et par stykker (hun er meget produktiv!). Så kig forbi SAXO.com for at få overblik over Sabines forfatterskab.

Forfatter fakta
Sabine Lemire, f. 1974, er uddannet designer fra Danmarks Designskole og designskolen Des arts appliqué Duperré i Paris. Hun har arbejdet som designer hos Day Birger et Mikkelsen og har i mange år designet sine egne børnetøjskollektioner. Arbejder nu som stylist på forskellige magasiner, hvor hun skriver og styler artikler om mad, indretning og aktiviteter med børn og mode. Sabine er mor til fire børn.

2017-06-17T04:41:12+00:00

Leave A Comment