Tag familien med på fodboldtur til Barcelona

Denne artikel er sponsoreret

Er du vild med fodbold, og kan du godt lide at komme en tur til varmere himmelstrøg, når chancen byder sig? Så er det måske nu, du skal tage chancen og tage en tur til Barcelona og se fodbold. Det er nok den absolut mest oplagte by at se fodbold i, og der er samtidig virkelig meget at opleve i byen.

Barcelona er i manges øjne et rigtigt fodboldparadis. Gennem årene har klubben haft mange af verdens bedste spillere på kontrakt, og det er samtidig en klub, som er berømt for deres smukke og spektakulære stil, som mange fodboldelskere slikker sig om munden over. Uanset hvem man holder med, så er det svært ikke at respektere og beundre FC Barcelona.

Hvis du og dine venner har planlagt en rejse i den nærmeste fremtid, så er det måske på tide at tage til fodbold i Barcelona. Her kan I nemlig få hele oplevelsen, når det kommer til fodboldkultur. Barcelona har nemlig det hele, hvis man er fodboldnørd på højt plan.

Store stadioner

Barcelona huser et af verdens absolut største fodboldstadioner, som selvfølgelig er FC Barcelonas hjemmebane. Stadionet, som i folkemunde kaldes Camp Nou, er for det første kæmpestort, og så er det ekstremt smukt bygget. Faktisk er det bygget ned i jorden, så det ikke udefra ser så enormt stort ud. Det er dog noget helt andet, når man kommer indenfor, hvor det nærmest virker svimlende højt og kæmpestort. Der er da også plads til knap 100.000 mennesker, hvilket bestemt ikke gør oplevelsen mindre, når der er fuldt hus.

Barcelona huser også det olympiske stadion, som blev opført, da byen afholdt de olympiske lege i 1992. Her spiller byens næststørste klub Espanol til dagligt. Selvom holdet er lillebror i forholdet med FC Barcelona, så er det en klub med rigtig mange fans og en lang historie. Har du mulighed for det, kan du selvfølgelig tage en tur ind og se begge stadioner, når du er i byen.

Fantastisk museum

Camp Nou har også et fantastisk og verdensberømt museum, som er ekstremt interessant at besøge. Det kan gøres i dagtimerne, og hvis du er på disse kanter, er der bestemt grund til at give det nogle timer. Du kan blandt andet få lov til at betræde græsset på banen og komme ned og se spillernes omklædningsrum. Derudover findes der et enormt klassisk museum, hvor du kan få hele historien om den mægtige klub, som mange har en holdning til.

Her kan du læse om Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo og mange af de andre verdensstjerner, som har båret den røde og blå spilletrøje gennem årene.

Duften af Messi

Når du besøger Barcelona, vil du hurtigt opdage, at byen er fodboldgal. Man ånder ganske enkelt for denne sport, og rundt i hele byen er det tydeligt, at FC Barcelona er de flestes foretrukne hold. Faktisk dufter der lidt af Messi, når du besøger byen, og mange vil nikke genkendende til Barcelonas motto om at være ”mere end bare en klub”.

2018-03-21T13:42:57+00:00

Leave A Comment