Test: Ny økologisk majs-snack

Denne artikel er sponsoreret

I december måned var vores team af gæstebloggere og jeg selv så heldige at teste et helt nyt produkt på det danske marked. MaizePops er navnet, og produktet er en økologisk majs snack, som kan ses som en sund snack til børn – og måske også lidt riskiksens afløser.

Hermed lidt info om MaizePops:

  • Indeholder kun økologiske, europæiske majs
  • Ingen tilsat salt, sukker , olie mm.
  • Ingen gluten eller mælk
  • Krummer ikke
  • Lette at have med på farten
  • Store og gode at holde på for små børn
  • Smelter på tungen og kan derfor spises af børn fra ca. 6 måneder
  • De kan på nuværende tidspunkt kun købes i Bilka til en vejl pris på 20 kr.

Vi fik alle tilsendt 2 poser Maizepops og blev bedt om at svare på, hvad vores børn synes om dem, om vi kunne finde på at købe dem i supermarkedet, og om vi synes en pris på 20 kr. er passende. Nedenfor kan du se vores forskellige svar.

Babybusiness_3_web

1: Jeg har to børn, en dreng på 5 år og en pige på 1 år, som begge har smagt MaizePops, og begge har de taget rigtig godt imod dem. I længden er min datter dog den, der er allermest glad for dem. Den første gang, de smagte MaizePops, var min søn meget begejstret for dem og spurgte efter flere og flere. Da jeg sagde til ham, at de er lavet af majs, som han normalt ikke er så pjattet efter, kiggede han undrende på dem og spurgte: “Hvordan kan majs smage så godt?” 🙂 Min datter er meget glad for dem, og jeg når næsten ikke at blinke, før hun har sat en håndfuld til livs.

Jeg synes, de er gode til mine børn, da de er sunde, usaltede og sjove at spise pga. teksturen.

Jeg overvejer meget kraftigt at lede efter dem i supermarkedet, når vi har fået sat den sidste pose til livs. 20 kr pr. pose vil jeg gerne betale, da det efter min mening er en meget god pris!

– Pia

2: Min søn Magnus er meget glad for MaizePops! Han synes det er dejligt med noget han selv kan sidde med i hænderne og før man har set sig om har han guffet dem i sig! Vi vil helt sikkert fortsætte med at købe dem – det ville dog være lettere, hvis også andre end Bilka var forhandlere da vi bor 25-30 min fra en sådan. 20kr er ok pris mængden taget i betragtning, selvom vi naturligvis gerne ville købe dem billigere 🙂

– Anne

3: De var en stor succes for både store og små børn. Vores testere var mine egne drenge på 2, 5 og 9 år og deres fætre på 2 og 5 år. Ungerne var vilde med dem allerede inden de smagte dem. Jeg gætter på, at det er fordi, at de faktisk ligner en form for chips… og altså associeres med noget lækkert/usundt. Da de havde smagt dem, var de stadig ret vilde med dem – både store og små. Jeg smagte dem også og forstår det ikke, da de jo ikke smager af noget 🙂

Ja jeg kunne godt finde på at købe dem – og måske også for 20kr (men så skal de heller ikke koste mere).

– Stine Skot

4: Ungerne er vilde med MaizePops, specielt lillebror på 1,5år! Den neutrale smag kombineret med god sprødhed er åbenbart lige sagen! Vi kunne sagtens finde på af købe dem i butikkerne til 20kr. De ser meget usunde ud og det fanger børnene! 🙂

– Denisa

5: Vores søn på fem år er ret glad for dem. Vores datter på to er ikke fan. Hun synes de er sjove men spiser dem ikke. Vi prøvede dem på et par andre børn også, og de var ikke begejstrede for dem. Da vores søn kan lide dem, kunne vi godt finde på at købe dem. De er praktiske og gode at have med på tur. Også stor fan af at de ikke krummer i sofaen 🙂 20kr for en pose lyder passende 🙂

– Linda

Babybusiness_2_web

6: Det er primært min datter på fire, der spiser dem, og da vi fik dem, gav jeg hende 2-3 stykker, og lagde dem så væk, fordi det var lige omkring spisetid. Men jeg når kun lige at vende ryggen til, så er hun ved at hente sin egen stol, for at hun kan nå op til posen efter flere 🙂  så de er helt sikkert godkendt herfra 🙂

Vi har serveret dem for nogle forskellige børn, og de syntes allesammen at de var gode/sjove/spændende. De har jo en sjov form og de minder om chips. Jeg lægger gerne nogle stykker i madkassen til eftermiddag, sammen med frugt, grøntsager og brød.

Jeg kunne godt finde på at købe dem selv, da de er nemme at have med, og er gode som en sjov snack. Prisen er fin.

– Maja

7: Min søn på 2,5 år er vild med dem! Han elsker at guffe dem alene eller sammen med rosiner, bananpandekager, frugt eller noget helt andet. Som selvstændig eftermiddagssnack bliver han dog ikke mæt, så med mindre det er hyggespisning, skal de kombineres med noget. Jeg kunne godt selv finde på at købe dem – men ikke til en 20’er pr pose. Jeg kan se på det hele, at ingredienslisten er meget kort – hvilket jo er en god ting – men jeg ville nok ikke bruge mere end en 10’er pr pose, hvilket egentlig også i mine øjne er lidt højt sat, men jeg betaler gerne lidt ekstra, når det er økologisk.

– Tina Bjerrum

8: Tak for Maizepops’ne som ankom helt perfekt til vores fredagshygge i sidste uge. Jeg valgte at servere dem for Alfred i stedet for vores sædvanlige (lidt mere usunde) fredagssnack og de gik rent hjem. Han guffede løs og synes konsistens og form var virkelig spændende. Han kommenterede ikke rigtig på smagen – og efter selv at have smagt dem forstår jeg det godt. For hvad skal han sige – de smager jo ikke rigtig af noget. Så konklusionen er vel, at Alfred på 3 år var vild med dem. Men moderen synes måske, de er en anelse kedelige i smagen. Jeg kunne sagtens finde på at købe dem, og jeg synes 20 kr. er en meget rimelig pris. Det skræmmer mig slet ikke.

– Camilla

 

9: Alle tre børn synes vældigt godt om dem. Den mindste på 3 år kalder dem “yummi” og de store på 8 og 14 kan også godt lide dem. Den store dypper dem i salsa og guacamole, et stort hit. Vi kunne godt finde på at købe dem. Den store på 14 er dog ikke villig til at købe dem for egne fredags-penge, da hun mener at få mere kvantitet ved at købe to poser billige chips fra rema 1000. I hendes alder tænker man nok kvantitet frem for kvalitet. Personligt tænker jeg, at en pris på 15-20 kr per pose sagtens kan forsvares. Hvor meget økologisk eller sukkerfrit slik får man for samme pris? Meget lidt, kan jeg sige.

– Heidi Holmetoft Hansen

Babybusiness_8_web

2017-06-17T04:41:02+00:00

Leave A Comment