Tid til nærvær

Denne artikel er sponsoreret

Så nåede vi frem til januar måned endnu engang. En måned som altid virker en anelse grå, kold og trist ovenpå en december fyldt med julehygge, levende lys og småkager ad libitum. En måned som normalt står i forkølelsens og flyverdragternes tegn hjemme hos os – men ikke i år.

Vi befinder os nemlig i skrivende stund i Thailand, hvor vi har hevet 4 uger af kalenderen ud, som alle står i familiens tegn, og det er helt eventyrligt dejligt. Kvalitetstid med mine 2 små søde drenge og min dejlige mand i de mest fantastiske omgivelser.

Selvom jeg til hverdag prøver at få karriere og familieliv til at gå pænt hånd i hånd, kan man som mor med stort M, ikke undgå at være plaget af dårlig samvittighed når hverdagen til tider kører lidt for stærkt og der ikke er tid til alt det man nu skal nå i løbet af døgnets 24 timer. Derfor glæder jeg mig til at kysse, kramme, lege, bade, dykke, spise og hygge hele dagen lang i 4 uger – ja i det hele taget bare leve i nuet – så må flyverdragter og snotnæser vente til februar.

Rigtig godt nytår!

2018-01-11T06:55:08+00:00

Leave A Comment