Tid til udeleg

Denne artikel er sponsoreret

Endelig kom foråret, og dermed tid til at få lidt “ungerne på græs” igen 🙂

Det er nu dejligt når vejret er blevet lidt mildere, så man ikke skal presse ungerne i flyverdragter samt huske både huer og vanter bare man skal lidt ud i haven eller på legeplads. Og det gør det også lidt nemmere at lokke dem ud af deres vinterhi.

Henover påsken, som jo er lige om lidt, skal vi i sommerhus på skønne Bornholm, og de har jo lovet SKØNT vejr. Jeg håber i den grad at Solskinsøen lever op til sit navn, så vi kan komme ud i den dejlige natur og få lidt solskin på kinderne – det trænger man til.

Udover at fiske som begge drenge elsker, og finde chokoladeæg som påskeharen har gemt, så har jeg kigget lidt på disse ret så fine sager fra Moulin Roty, som kunne være hyggelige at have både i ferien, men også henover foråret og sommeren, når naturen for alvor kommer til live igen. Se lige den søde blomsterpresser – det kunne man lave nogle fine billeder ud af som kunne komme op derhjemme, og derved minde om hyggelige stunder. Og så ved jeg at begge drenge vil ELSKE at samle insekter i det fine glas, som har lufthuller så ingen dyr lider og kigge i det fine leksikon og se hvilket dyr der er fanget. Der findes ret mange fine sager i serien – måske det var en idé hjemme hos jer også?

Se hele udvalget her

 

2019-05-06T17:37:22+00:00

Leave A Comment