Tilbage til hverdagen

Denne artikel er sponsoreret

1. Sort Retro 2. Citroner 3. Paperplanes 4. Prikker 5. Klassisk sort 6. Blå Hawai 7. Sticks & Stones 8. Bordeaux retro 9. Grå quilt

Sommerferien er snart slut for de fleste, og det betyder, at hverdagens trummerum så småt starter op igen. De voksne skal tilbage på arbejde, og de små skal atter i dagpleje/vuggestue samt børnehave.

Jeg synes altid, at mine drenge er vokset så meget efter en dejlig lang sommerferie, og pludselig synes de så store, når der skal tages hul på endnu et år i dagpleje og børnehave. Næste sommer står den på skolestart for min Alfred, og det er slet ikke til at forstå. Jeg prøver virkelig at stoppe op og huske nyde dem, mens de er små og stadig ønsker at bruge tid med deres mor – en tid som aldrig kommer igen.

Er det kun mig, der rent cliche agtigt, synes at tiden bare flyver afsted? Men sådan synes jeg altid, man har det, når hverdagen melder sin ankomst igen.

Mens jeg tænker tilbage på en dejlig sommerferie, så får I her mit bud på nogle super søde, praktiske og cool tasker til de små, som er helt perfekte at have med i institutionerne samt på små ture – et par af dem endda på udsalg.

2017-07-31T09:45:35+00:00

Leave A Comment