Vind bogen “Mor har en baby inde i maven”

Pinterest

Mor har en baby inde i maven er bogen for barnet, der skal være storebror eller storesøster. Bogen fortæller om alt det uforståelige, skrupskøre og helt fantastiske, der sker uge for uge, når lillebror eller lillesøster er på vej.

Konkurrencen er slut
Tre vindere er udtrukket. De heldige er:
1. Lærke Gade
2. Louise Henriksen
3. Birthe Sølvbjerg

Graviditet i børnehøjde
Er det virkelig rigtigt, at babyen ligger derinde i vandet og tisser? Er det rigtigt, at babyen har hår over hele kroppen? Og hvorfor er mor pludselig så træt hele tiden og spiser underlige ting???

Barnets bog – for større søskende
“Det her er den kommende storebror eller storesøsters egen bog. Der findes masser af pjecer og bøger om graviditet for mødre og fædre, men ikke rigtig nogen for de små, der pludselig skal vænne sig til at være de store. Denne bog giver storesøster eller storebror en rolle i den ventetid, der ellers let bare bliver de voksnes.”

Bogen er skrevet til børn fra 3-7 år, og koster 145 kr hos Saxo.com
48 sider, hardback, udgivet 28-03-2012

Forfatter Lars Daneskov er far til fire, journalist og forfatter til bl.a. bestselleren “Far på Færde”, der er solgt i mere end 40.000 eksemplarer.

Kig i bogen:

VIND BOGEN
Du kan vinde bogen i denne uge hos JuniorBusiness – vi udlodder 3 eksemplarer. Vinder du, skal du skrive en kort anmeldelse af bogen til os, når du har læst den med dit/dine børn.

Bøgerne sendes af sted asap og vi glæder os til at modtage jeres anmeldelse retur!

Pinterest

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.