Vind fine og funky økologiske plejeprodukter til piger i alle aldre

Denne artikel er sponsoreret

Små piger drages af butikkernes små flasker og flakoner med Hello Kitty, prinsesser og andre “pige-magneter”. Problemet er bare som oftest, at de plejeprodukter, der ser allermest tiltrækkende ud indeholder parfume, parabener og hormonforstyrrende kemi, som vi slet ikke ønsker at påføre vores små piger. Derfor blev produktserien Mini Diva til. Mini Diva er en dansk idé, dansk produceret og 100% uden skadelige stoffer. OG ikke mindst; I supersmarte flasker, som pigerne elsker og synes er smarte. Nu kan du nemt forære en flot pigegave uden også at påføre modtageren skidte stoffer.

NYHED: Fine økologiske piger til pynt og gavn i badet og på værelset
Mini Diva er en helt ny plejeserie, som ikke kun er fin udenpå! Inden i de uimodståelige flakoner gemmer sig økologisk, dansk produceret shampoo, bodyshampoo og bodylotion.

Body lotion, 200 ml, ”Louise”, pink flaske, 149 kr.
Shampoo, 250 ml, ”Sofia”, lilla flaske: 99 kr.
Body Shower, 200 ml, ”Mary”, turkis flaske, 99 kr.

Helt uden parabener, farvestoffer og parfume
Mini Diva er en ny økologisk plejeserie uden parabener, farvestoffer og parfume, men med det mest henrivende ydre. Kort sagt: Uimodståelig udenpå – og indeni!

Økologisk aloe vera og godkendt af Astma & Allergi forbundet
Produkterne bygger på økologisk aloe vera og havre ekstrakt, som giver en plejende effekt. Den aloe vera juice som er anvendt i produkterne er godkendt af Astma & Allergi forbundet.

Lækre olier med lækker virkning
Produkterne indeholder derudover økologisk solsikkeolie, som giver en blødgørende og beroligende effekt på huden. Alle produkterne indeholder vegetabilske olier, og E og C vitamin som har en antioxidant virkning. Antioxidanter har en beskyttende effekt på kroppen ved blandt andet at mindske miljøskader fra sol og forurening.

Produkterne er udviklet og fremstillet i Danmark, hos en producent som er specialiseret i økologiske og svanemærkede produkter.

Skabt i protest – modtaget med respekt
Ideen til Mini Diva opstod oprindeligt i protest mod, at det i Danmark stadig er tilladt at sælge børne-plejeprodukter med blandt andet bl.a. parabener i – og tilmed i tillokkende flasker med prinsesser osv. på. Tanken var at skabe et attraktivt, men RENT alternativ til disse typer plejeprodukter. Men da de tre Mini Divaer først var blevet født, var de så fine, at samtlige damer, små som granvoksne, der så dem første gang, blev smaskforelskede. Og på den måde er Mini Diva endt med at blive en plejeserie, ikke kun til børn, men til alle piger i alderen 3-99 år, der elsker ren pleje i smuk indpakning.

Økologisk shampoo børn
Tip: Du kan bytte lågene/hovederne rundt på flaskerne – på den måde fungerer de også som en slags påklædningsdukker!

Genanvedelig emballage
Mini Diva flasker er fremstillet af genanvendeligt HDPE plast. HDPE plast er den mest anvendte plasttype til diverse plejeprodukter, legetøj m.m. Låget til Mini Diva er fremstillet af PP plast, som typisk bruges til at fremstille flasker til vand, og sodavand. Også dette materiale er genanvendeligt. Ved bortskaffelse af Mini Diva flaskerne kan man putte dem i specielle containere til hård plast, de findes i affaldssystemer i ejendomme og på lossepladser.

Din krop vil helt sikkert kunne lide dem. Hylden på badeværelset vil elske dem!

Køb dem online på:
filabel.dk
olille.dk
troldehojen-shop.dk

Tillykke til Eva Sehested – du har fået direkte besked!

Og tusind tak til alle jer, der deltog!

2017-06-17T04:45:15+00:00

Leave A Comment