Vind: Natlampe og projektor med figurer fra FROST

Denne artikel er sponsoreret

Animationsfilmen Frost, fra Disney, er et kæmpehit, og til dato er det den film, hvor der er produceret mest merchandise med figurerne Elsa, Anna, Olaf med flere. For børnene (piger primært måske?) elsker Frost!

Nu har Philips lanceret en 2-i-1 lampe med Elsa og Anna. Lampen kan både være en natlampe (vågelampe) og en projektor, der viser “lysbilleder” fra filmen.

natlampe frost philips

Frost på væg eller loft – og en tryg nattesøvn

Lampen kan både projektere Anna, Elsa og den sjove snemand Olaf op på væggen, i loftet eller hvor I ønsker det. Og når lyset slukkes ved sengetid, kan projektoren laves om til en natlampe, der forvandler nattens mørke til et eventyrligt og funklende Frost-landskab.

frost natlampeSammen med lampen kommer tre filmhjul med hver otte klip, “lysbilleder” fra Frost. Drej på filmhjulene for at projektere farverige og sjove scener fra filmen op på væggen eller loftet.

Når det er tid til at sige godnat, kan I roligt lade lampen lyse hele natten. Den er batteridrevet, og dermed også ledningsfri. Derfor kan den lyse på en natlig tur på toilettet, og da Frost lampen har en LED-pære bliver den ikke varm at røre ved, når små barnehænder holder Elsa i hånden.

frost natlampe

Lampen er i butikkerne, bl.a. TOYS”R”US, nu og den vejledende udsalgspris er 169,95 kr. Der medfølger ikke batterier. Lampen bruger 3 stk. AA-batterier

Vinderne er nu udtrukket!
Det blev flg. tre heldige vindere:

Aja C.
Leila B.
Lærke N.

Alle tre vindere har fået direkte besked pr. mail.

2017-06-17T04:41:10+00:00

Leave A Comment