Vinterferie drømme

Denne artikel er sponsoreret

Vinterferien er lige om hjørnet. Jeg har vundet en uges ferie alene med mine to drenge på 1,5 år og 4,5 år. Og jeg sidder så småt og brygger lidt på, hvad vi skal finde på. Jeg gad godt, at der skulle ske lidt og orker ikke bare at gå rundt herhjemme i en uge.

I dag modtog jeg en mail med et tilbud på et ophold, der lyder virkelig hyggeligt og lige noget for os. Vinterferie på Hornbækhus. Hornbækhus er en historisk perle ved stranden i Nordsjælland, der emmer af charme og hygge. I vinterferien har de lavet et helt særligt ophold, som vi forældre kan tage vores børn med til. Her får man overnatning, alle måltider og mulighed for at deltage i sjove aktiviteter. Man kan blandt andet bage og pynte småkager, gå på stranden og finde sten, der senere skal dekoreres, og der er hele dagen mulighed for at spille brætspil, fodbold i haven, Nintendo Wii, bordtennis og hygge i tegnestuen.

Programmet ser således ud:
Kl. 12.30 – 14.00 – klassisk dansk frokostbuffet
Kl. 14.30 – 16.30 – aktiviteter for børn (se aktiviteter nedenfor afhængig af ugedag)
Kl. 18.00 – 2-retters middag til de voksne og børnebuffet til børnene
Kl. 19.00 – Viser vi tegnefilm
Kl. 08.00 – 10.00 – morgenmad

Mandag, onsdag og fredag:
Bages der fine småkager og man pynter dem efterfølgende. Eftermiddagen afsluttes med at smage på dem med en kop varm chokolade.

Tirsdag, torsdag og lørdag:
Går man på stranden og finder flotte sten, som man tager med tilbage til hotellet og dekorerer. Der vil være varm chokolade, når man kommer hjem fra stranden.

Hele dagen vil der være mulighed for at benytte følgende aktiviteter:

  • Nintendo Wii
  • Bordtennis
  • Tegnestue
  • Brætspil
  • Spille bold i haven.

Ih jeg synes det lyder hyggeligt. Og fordi det er en spotdeal er prisen VIRKELIG god. Men…jeg ved ikke lige helt om jeg orker det på egen hånd med to små børn. Vi får at se…måske ses vi deroppe 🙂 Du kan finde tilbuddet lige her.

Hvad skal I lave i vinterferien? Gode forslag modtages med kyshånd.

2017-01-30T15:53:24+00:00

Leave A Comment